2777
2789
عنوان

الان یکسال ونیمه رابطه جنسی نداشتیم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 89 پست

یه مدت محلش نده هر چی حالت خوب میکنه انجام بده شاید چند سال زندگی روحت خسته کرده 

کارایی که بهت انرژی میده انجام بده برقص ورزش کن نه با هدف راضی کردن شوهرت با هدف خوب کردن حال خودت

بعد تاثیرش تو زندگیت میبینی 

مردا میمیرن واسه زنای پر انرژی و شاد

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ریشه یابی بشه اگر حرف میزنه که بشین باهاش حرف بزن اگر نه ببرش دکتر

سردترین نر دنیا هم سالی یه بار رابطه رو میخواد 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
احساس میکنم چون ۴ ماهه زایمان کردم وطبیعی بوده دیگه ازم بدش میاد

مردا هر چقدم سرد باشن لاقل تو یک سال ونیم ی بارشو میخوان ک .پس ی مقدار مراقب زندگیت باش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببین این قسمت که گفته به خودت نمیرسی رو برو ببین اون چه چیزایی دوست داره که دوست داره تو انجام بدی و همونا رو انجام بده ببین چی میشه. بیشتر برس به خودت کتاب های روانشناسی بخون با روانشناس صحبت کن

من بدبخت دایم باید برم حموم ‌.الان تواین نصفه شب رفتم غسل کردم که بشه روزه بگیرم.خستم کرده

😐

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است