2777
2789
عنوان

6اشتباه زنان در رابطه با مردان

396 بازدید | 19 پست

☘✨☘✨☘✨☘✨☘✨☘✨☘

6اشتباه زنان در رابطه با مردان

🕊زنان با شوهران خود مانند یک بچه برخورد می کنند و نسبت به آنان رفتار مادرانه دارند.

🕊زنان در رو به رو شدن با مردان به کلی خود و عقایدشان را فراموش کرده، شوهر را برتر از خود می دانند.

🕊زن ها به قدرت و توانایی مردان بسیار علاقه مندند.

🕊دست پایین گرفتن توانایی ها و حتی در بعضی مواقع مخفی کردن آن ها.

🕊زن ها در مواجه شدن با مردها از خود ضعف نشان میدهند.

🕊زن ها هنگامی که از شوهرشان چیزی میخواهند خود را تا حد یک دختر بچه پایین می آورند

کپی شده از کانال روبیکا منو آقاییم لینک در پایین

@tajrobe_zendegi

✯══๑ღ🧚‍♀🧚‍♂ღ๑══✭

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا کاملا برعکس اینم خودمو بالاتر میبینم 

افرین ولی در حد درستش ک اونقدری ن ک بگی بی نیازی از کمک مرد

چون مرد احساس پوچی میکنه ک خیلی بده

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

والا من با شوهرم رفتار مادرانه ندارم ولی اون منو مثل مامانش میبینه باید همش مراقبش باشم تذکر بدم کار درستو بگم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اصن مرد کیلو چنده؟؟؟هبچی نگین ازدستشون عصبانیم  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
بنظرم توی رابطه باید بهت خوش بگذره و خود سانسوری نکنی..رسما خودت باشی..اینجوری احساس رضایت داری

ولی نمیش از سیاست رفتاری گذشت

همه ما اشتباهاتی در اخلاقمون داریم ک ناخودگاه اسیب میرسونه پس بهتر این اشتباهارو از بین برد

والا من با شوهرم رفتار مادرانه ندارم ولی اون منو مثل مامانش میبینه باید همش مراقبش باشم تذکر بدم کار ...

بهتر ب صورت غیر مستقیم باش تا مستقیم