2777
2789
     یه پا هندی ای پس کجا میپوشیشون؟

اگه بگم نمیگی دارم پز میدم ؟ یبار هند رفتیم اونجا پوشیدم 

اخه من خیلییی طبیعت و فرهنگشون رو دوست دارم بخاطر همین تصمیم گرفتیم بریم اونجا 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
کشیده میشه همه جا . توخیابون هم میپوشن اونا

ن اونا تو خیابون نمیپوشن زیاد ...اگرم بپوشن جمع میکنن 

در ضمن از لحاظ بهداشت یسری هاشون بنظرم خوب عمل نمیکنن🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم نمیگی دارم پز میدم ؟ یبار هند رفتیم اونجا پوشیدم  اخه من خیلییی طبیعت و فرهنگشون رو ...

نه اتفاقا حس کردم هند رفتی یا هستی  الان  

منم خیییلی دوستشون دارم هم فرهنگ هم لباس هم پابند و زیورالات و همه چی دیگه

فقط انگار کثیفه تو شهر نه؟ من به خاطر این یه ذره دافعه دارم نسبت به هند رفتن

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
نه اتفاقا حس کردم هند رفتی یا هستی  الان     منم خیییلی دوستشون دارم هم فرهنگ هم لبا ...

اره چون خیلییی جمعیتشون زیاده خودشون هم زیاد انگار ب بهداشت اهمیت نمیدن 

اون مدل ست که شلوارهم داره ؟ اونا فکر کنم مدل پاکستانی میگن ، ولی ساری تو زاهدان دیدم قشنگن 

خودشه شلوارشم همرنگش بود ولی گشادنبود.

İlove pain..برای بار دوم فکر کن
اره چون خیلییی جمعیتشون زیاده خودشون هم زیاد انگار ب بهداشت اهمیت نمیدن 

دوست داشتم بگی باورام اشتباهه با این که میدونستم همینجوریه  

خوش باشی خوشگل    

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
فکر کردم شهر مارو میگی😐

زنده باااد

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
جدی..دوس داشتی عکسشو بزار

باشه تو خونه ست چن روزیه جایی مهمانم 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
😚فدات مرسی

بر مامانم کادو اورده بودن من کش رفتم😁😁😁رنگش روشن روشن نیستهرچند من روشن دوست دارم ولی همینم ب رنگ صور تم میادو غنیمته 😂با اینحال دوسش دارم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بر مامانم کادو اورده بودن من کش رفتم😁😁😁رنگش روشن روشن نیستهرچند من روشن دوست دارم ولی همینم ب رنگ ...

وای خدا!

من شیفته این النگوهاشونم هستم..

😭

İlove pain..برای بار دوم فکر کن
وای خدا! من شیفته این النگوهاشونم هستم.. 😭

اونارو مادرشوهر هندیت باید کادو بده😁😁😂😂😂

چند روز پیش ی فیلم هندی داد باساعت مچی میرفتن گذشته دیدیش؟

پسره لباس دختره رو کثیف کرد لباس مامانشو دادبپوشه اون ساری که داشت بر مادرشوهرش بود عاشقش شدم😍