2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیز خوشگلن ، یه مدل مادرشوهرم داره قشنگه ولی مال خیلی وقت پیشه 

زاهدان میفروشن مدلهای خوشگل ولی گرونن

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اره عزیز خوشگلن ، یه مدل مادرشوهرش داره قشنگن ولی مال خیلی وقت پیشه  زاهدان میفروشن مدلهای خوش ...

من مدلایی که تو زابل دیدم متفاوت بودن

شال بود و پیراهن تا زانو ولی همونام ماه بود..خیلی باحال بود

İlove pain..برای بار دوم فکر کن

فکر کردم شهر ما رو میگی 

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی. 

بله ولی مجردی شبا که میخوابیدم خودمو ساری به تن در کنار عشقم تصور میکردم دور درخت میرقصیدیم 🤣🤣

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
من مدلایی که تو زابل دیدم متفاوت بودن شال بود و پیراهن تا زانو ولی همونام ماه بود..خیلی باحال بود

اون مدل ست که شلوارهم داره ؟ اونا فکر کنم مدل پاکستانی میگن ، ولی ساری تو زاهدان دیدم قشنگن 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
کجا ساری  عشقم  راهبند میشینه😍 من خودم نور میشینم  راهبند  نرفتم قشنگه؟😍

نه من با اینکه خاله هام و داییم همه خونه هاشون و محل کارشون راهبنده ..کلا من خوشم نمیاد ..ساری کلا شهر با کلاسیهولی راهبند یجورایی پایین شهره ساریه ...از لحاظ اقتصادی و فرهنگی و .... با این حال آدمای پولدارم خیلی داره مثل داییم اینا ولی کلا اونور پل ....من ک خوشم نمیاد🥴

ایشالله خوسبخت میشین ❤

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم