الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
می خواستم زندگی کنم راهم را بستند . ستایش کردم گفتند خرافات است . عاشق شدم گفتند دروغ است . گریستم گفتند بهانه است. خندیدم گفتن دیوانه است . دنیا را نگه دارید میخواهم پیاده شوم . دکتر شریعتی 🍊🍊شنیدم بوی او مستانه رفتم سوی او تا چون غبار کوی او در کوی جان منزل کند مولوی 🍊🍊 وقتی ارزش ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند 😏 گاندی.
بله ولی مجردی شبا که میخوابیدم خودمو ساری به تن در کنار عشقم تصور میکردم دور درخت میرقصیدیم 🤣🤣
برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !! 😅😅😅😅😅
کجا ساری عشقم راهبند میشینه😍 من خودم نور میشینم راهبند نرفتم قشنگه؟😍
نه من با اینکه خاله هام و داییم همه خونه هاشون و محل کارشون راهبنده ..کلا من خوشم نمیاد ..ساری کلا شهر با کلاسیهولی راهبند یجورایی پایین شهره ساریه ...از لحاظ اقتصادی و فرهنگی و .... با این حال آدمای پولدارم خیلی داره مثل داییم اینا ولی کلا اونور پل ....من ک خوشم نمیاد🥴
ایشالله خوسبخت میشین ❤
اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم