2777
2789
عنوان

همسرتون خیانت میکنه بیاین بگم چ سیاستی انجام بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 58 پست
باید بگم مسخره ترین راه حل ممکنه 😂😂😂🤦‍♀️

خانما عزیز من تک تک نظراتونو خوندم مورد قبول 

ولی

بعضی از خانما

طلاق واسشون اسون نیست

بنا ب دلایلی خانواده پشتش نیستن

دارای فرزندن هستن

نمی تونن مستقل شن

راه میخوتن ک طلاق درمونش نباش

عزبزا منظور از رقص واس روحی خود زنه

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی به قول کیوان توووووف تو راه حلت  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
مرد خیانت کنه بعد بلند شی براش برقصی؟؟؟؟ اصلا یعنی چط حرفاتون؟؟ اگه زن‌هم خیانت کنه میاین بگین که مر ...

ولی

بعضی از خانما

طلاق واسشون اسون نیست

دارای فرزندن هستن

نمی تونن مستقل شن

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
اینجا قشنگ متوجه میشه هرچیزی دم دستش اومد کپی نکنه🤣🤣

ولی

بعضی از خانما

طلاق واسشون اسون نیست

دارای فرزندن هستن

نمی تونن مستقل شن

اسی به قول کیوان توووووف تو راه حلت    

ولی

بعضی از خانما

طلاق واسشون اسون نیست

دارای فرزندن هستن

نمی تونن مستقل شن

خانما عزیز من تک تک نظراتونو خوندم مورد قبول  ولی بعضی از خانما طلاق واسشون اسون نیست بنا ب ...

بهنظرم دوره زمونه عوض شده...زن اگر زن باشه میتونه جدا بشه بره سرکار...بچه هاشم بی پدر بزرگ بشن بهتره تا اینکه یه مرده خیانتکار پدرشون باشه...این حرفای شما واسه صدسال پیش خوبه که اکثر زنا تو سر بخور و بی عرضه بودن نه الان

زن خيانت ميكنه بايد بميره مرد خيانت ميكنه زنش بايد قر بده براش تا جذبش كنه يعني حتي حق ناراحتي و س ...

ولی

بعضی از خانما

طلاق واسشون اسون نیست

دارای فرزندن هستن

نمی تونن مستقل شن

خانما عزیز من تک تک نظراتونو خوندم مورد قبول  ولی بعضی از خانما طلاق واسشون اسون نیست بنا ب ...

خب مهریش بزار اجرا پدرشو دراره، شکایت کنه خلاصه هربلایی که میتونه سرش بیاره، کم‌نیستن زنانیی که مشت پناه ندارن ولی خودشون قوی ان خودشون زندگیشون تنهایی میسازن

خب مهریش بزار اجرا پدرشو دراره، شکایت کنه خلاصه هربلایی که میتونه سرش بیاره، کم‌نیستن زنانیی که مشت ...

تو همین سایت بودن خانمایی ک گفتن نمی تونیم طلاق بگیریم افسردن چرا باید افسرده باشن بجاش مردشونو جذب کنن