2777
2789
عنوان

همسرتون خیانت میکنه بیاین بگم چ سیاستی انجام بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 58 پست

مرد کثیف کثیفه...

من ظاهرم و اندامم اوکیه

از هر لباسی ک بگی میپوشیدم براش

ی بار بوی عرق ندادم همیشه ترگل ورگل شیو شده

رابطم با کل خانوادش عالی

از محبت هیچی کمش نبود 

ی دفعه بدون بدرقه از در بیرون نرف

وقتی اومد استقبال و میوه و چاییش حاضر 

ماساژو هزارتا کوفتو زهرمار

تهش خیانت کرد

با ی زن متاهل ک پنج سال از خودش بزرگتره 

من ۸ ماهه ک عقد کردم و اولین عشق نامزدم هستم و چن سال برام جنگید و بعد کلی سختی بهم رسیدیم...من هیچ وقت ن ازش خونه خاستم ن ماشین و ن مادیات ..از لحاظ اخلاقم عالیع و ب اندازه خودشم دارع ..ولی ی بار بش گفتم با همه چی کنار نیام بجز خیانتاگه روزی خدایی نکرده خیانت کنه نمیبخشمش و جدا میشم و خوشم نمیاد با سیاست رفتار کنم و سیاست در مقابل این موضوع یعنی بی عرضگی زن ک سعی داره اقد محبت کنه ب مردد  ک وابسته بسه و دوباره خیانت نکنع و اینو قبول ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸ ماهه ک عقد کردم و اولین عشق نامزدم هستم و چن سال برام جنگید و بعد کلی سختی بهم رسیدیم...من هیچ ...

درست میگی

ادم برای چی سیاست به خرج بده که مردبرگرده؟؟؟رفتنی رو بزار بره اگه ادم بود میموند 

مرد خیانت کنه بعد بلند شی براش برقصی؟؟؟؟ اصلا یعنی چط حرفاتون؟؟ اگه زن‌هم خیانت کنه میاین بگین که مردا بیاین سیاست داشته باشین زنتون رو برگردونین!!؟؟ ها؟؟

مردی که همچین گو هی بخوره باید بازم پیشش موند! نخیر باید تیکه پارش کرد و آبروشو ببری و طلاق و تمام مگه زن آویزونه که بزور مردو به سمت خودش برگردونه،‌چرا نمیاید به آقاطون بگید سیاست داشته باشن زنا خیانت نکنن، واقعا متاسفم

خانما عزیز من تک تک نظراتونو خوندم مورد قبول 

ولی

بعضی از خانما

طلاق واسشون اسون نیست

بنا ب دلایلی خانواده پشتش نیستن

دارای فرزندن هستن

نمی تونن مستقل شن

راه میخوتن ک طلاق درمونش نباش

عزبزا منظور از رقص واس روحی خود زنه 

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

وقتی بچه داشته باشی مجبوری چشاتو ببندی و حرف نزنی

یکی مثل شوهر من ک میگه خوب کردم ناراحتی برو 

منم خیلی زحمت کشیدم تو زندگیم ک بتونیم یه سقفی بالا سرمون داشته باشیم. نه تونه ای ب ناممه نه طلایی واسم مونده

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
درست میگی ادم برای چی سیاست به خرج بده که مردبرگرده؟؟؟رفتنی رو بزار بره اگه ادم بود میموند 

ارع عزیزم مردی ک خودش زن داره حق ندارع ب زنش خیانت کنه و اگرم خیانت کرد هیچ دلیلی این خیانتو قانع نمیکنه ولی متاسفانه ما زنا مسولیت بی وجدانی اون مردی رو ک خیانت کرده رو ب گردن میگیرم و خودمونو مفصر میدونیم و فک میکنیم با سیاست همه چی درس میشع