2777
2789
عنوان

یک ماهه پریودم😐

581 بازدید | 23 پست

سلام‌دوستان 

من سه ماه پیش سقط داشتم 

بعد سقطم لکه بینی داشتم و سونو دادم بقایا هم نداشتم دیگه،که دیگه پریود شدم و الان یک ماهه پریودم و بند نمیاد

کلافه شدم

نمیدونم چیکار کنم

شما علتش و نمیدونید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هشت ماه بعداز زایمان پریود بودم افسردگی گرفتم. الانم با قرص جلوگیری کنترل میکنم وگرنه ...

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

مطمعنی بقایا نداری.. دکتر منم گفت کوچیکه همراه پریودت میاد نیومد... منم یکماه داشتم قط وصل میشد اخر سر کورتاژ شدم

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
من هشت ماه بعداز زایمان پریود بودم افسردگی گرفتم. الانم با قرص جلوگیری کنترل میکنم وگرنه ...

😐😐😐😐😐هشتتت ماه پریووود ؟؟؟؟

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
مطمعنی بقایا نداری.. دکتر منم گفت کوچیکه همراه پریودت میاد نیومد... منم یکماه داشتم قط وصل میشد اخر ...

فعلا دارم قرص جلوگیری میخورم اگه تا چند روز دیکه هم درست نشد میرم دکتر سونو میدم

عزیز عضلات رحمت ضعیفه علت سقطت هم همین بوده حتما. من از ماه اول بارداری مدام انواع قرص و شیاف امپول مصرف میکردم منم مث شمام بعدشم تا هشت ماه خونریزی داشتم بند نمی اومد هیچ جوره، آخر مجبوری قرص جلوگیری خوردم بااون کنترل میکنم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

😐😐😐😐😐هشتتت ماه پریووود ؟؟؟؟

وای دیوونه شده بودم هشت ماه مدام خونریزی شدید. الان اعصاب و بنیه ام داغونه بخاطر همین

چیزی تو رحمت نیومده سونو دادی؟!

نه عزیزم هیچی نیس. گفتن عضلات رحم ضعیفه رحم نمیتونه جمع کنه چندجا بهترین دکترا ر فت م

وای دیوونه شده بودم هشت ماه مدام خونریزی شدید. الان اعصاب و بنیه ام داغونه بخاطر همین

همون ماه اول دکتر نرفته بودی ؟ 😐

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم