2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله به حق این ماه عزیز دامنت به زودی سبز میشه و خدا بهت فرزندی سالم و صالح میده

برای منم دعا کن خاله بشم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

انشاالله هرچه زودترخدایه نی نی برات میده صحیح وسالم ناراحت نباش گلم 😍😍😍😍😍

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ان شاء الله بارداری بعدیت بدون دردسر باشه نگران نباش عزیزم میدونم خیلی سخته خدا ب دلت آرامش بده

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

آخی عزیزم ب حق این ماه پر برکت ان شاءاللّه خدا بهت هرچی میخوای بده ان شاءاللّه خدا هیچ دل شکسته ای رو ناامید نمیکنه.

مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز / جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی

ان شاا..‌ خدا دلتو آروم کنه. امیدوارم یه بچه ی سالم و صالح و خوشگل به زودی قسمتت بشه ناامید نشو 🌹 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیز دلم با تمام وجود درکت میکنم توکلت بخدا باشه اصلا ناامیدی به دلت راه نده اگر تجربه سقط داشتی قبل ...

بهانه سقط قبلی بار سنگین شد فک نمی‌کردم اینبار قلبش بایسته😭😔