تازه زایمان کردم ۱۱ روزه حس میکنم دیگه نمیتونم مثل قبل باشم نمیتونم با شوهرم شبا بغل هم باشیم نمیتونم مثل قبل با خیال راحت سریال ببینم خیلی عاشق پسرمم هستم فکر همه جلرو هم کرده بودم انرژی هم دارم ولی خو هر روز این موقع ها دلم میگیره گریه میکنم خیلی انتظار پسرمو میکشیدم اما الان میگم ای کاش بچه دار نمیشدیم 😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
غصه نخور خدا بزرگه برو بیرون افسردگس بعد از زایمان هست شاید برو دکتر
من چی بگم دق کردم واسم دعا کن ترقران
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
اگه خیلی شدیده برو دکتر ولی به نظرم طبیعیه درست میشه
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
طبیعیه،هر چی اولش سخته، ازدواج اولش سخته مدرسه رفتن اولین روزاش سخته،بچه دارشدنم اولش اینجوریه،چون یهو از یه دنیای ازاد که فقط مال خودت بودی جدا میشی و وارد یدنیای دیگه ای میشی،نمیتونی خوب بخوابی،ولی بعدش چنان مهر بچت بدلت میشینه که حاضر نیستی با دنیا عوضش کنی،درست میشه منم اولش عین تو بودم
عزیزم این چه حرفیه افسردگی بعد اززایمان میگیریا بعد ازبچه زندکی لذتای دیگه ای بهت نشون بده خدا ببین خدا چقدر دوستت داشته چنین هدیه ای بهت داده ما اینقدر منتظریمو خدا لایقمون نمیدونه بهمون بچه بده
اینم یک مرحله از زندگیه، شاید سختی هایی داشته باشه ولی شیرینه مثل همه مراحل دیگه زندگیت
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم