2777
2789
عنوان

تجربیات من از iui و بارداری

960 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من تقریبا بعد از یکسال و نیم اقدام و 3 بار iui با چهارمین iui خدا رو شکر باردار شدم و چون تو این مدت خیلی تو سایتها دنبال اطلاعات بودم می خواستم تجربه هام رو اینجا بگم امیدوارم به دردتون بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پلی کیستیک خفیف دارم و در مورد همسرم هم دکتر گفت که آزمایشش عالیه. هر بار قبل از iui دکتر می گفت چند تا تخمک خوب داری ولی متاسفانه 3 بار iui کردم ولی نشد. تو این مدت اینقدر که تو سایتها از عکس رنگی می ترسوندن جرات نکرده بودم برم ولی تصمیم گرفتم برم و بهترین کاری بود که کردم چون گفتن هر دو تا لوله هام چسبندگی داشتن که خدا رو شکر باز شده بودن و اینکه فهمیدم التهاب شدید دهانه رحم دارم. من به اصرار خودم رفتم عکس رنگی، دکترم اصلا جدی نمی گرفت حتی می گفت لازم نیست چون دفعه اولته که می خوای باردار شی. بعدم که گفتم تو عکس رنگی گفتن التهاب دهانه رحم داری بازم گفت مشکلی نیست که دیگه تصمیم گرفتم دکترم رو عوض کنم.

دکتر گفت حتما باید بری پاپ اسمیر که از اونم چون می ترسیدم نرفته بودم. نتیجه پاپ اسمیرم التهاب شدید دهانه رحم بود. همه اینا رو می گم که شما هم قبل از اینکه کلی زمان از دست بدین لازمه که همون اول همه این کارها رو انجام بدین و مهمتر از همه اینکه رو یه دکتر تعصب نداشته باشین

خواهرم من خودش مشکلی نداره شوهرش کم تحرکی داره  یعنی میشه ما هم امیدی داشته باشیم

آره حتما الان مشکلی نیست که حل نشه خدا رو شکر مگر موارد خیلی خاص. خواهر شما که شرایطش از منم بهتره چون من پلی کیستیکم. انشالا خیلی زود دامنشون سبز بشه

آره حتما الان مشکلی نیست که حل نشه خدا رو شکر مگر موارد خیلی خاص. خواهر شما که شرایطش از منم بهتره چ ...

فدات شم عزیزم نه والا عکس رنگی گرفت سنوگرافی همه آزمایشو انجام داد دکتر گفت خودت همه چیت اوکیه  

دکتر جدیدم سرش خیلی شلوغه  واسه ویزیت باید یه روزتو کلا بی خیال شی. منم از تنبلی نمی رفتم پیشش، در واقع بیشتر چون فکر می کردم مشکل خاصی ندارم و این دکترم تخصص اصلیش نازایی بود نمی رفتم. در حالی که با همون دفعه اولی که iui شدم پیش این دکتر جواب گرفتم. الان خدا رو شکر 6 هفته باردارم.

فدات شم عزیزم نه والا عکس رنگی گرفت سنوگرافی همه آزمایشو انجام داد دکتر گفت خودت همه چیت اوکیه  ...

من دفعه آخر که iui شدم کلا نحوه زدن آمپولام با سه دفعه قبل فرق داشت که قبل iui دکتر گفت 8 تا فولیکول خوب داری که دیگه امکان نداره باردار نشی که راستم می گفت. نمی دونم خواهرتون دکتر دیگه ای رفته چون هر دکتر روش خاص خودشو داره که گاها خیلی خوب جواب می ده

اینم یادم اومد بگم که من همیشه چند روز قبل از پریود لکه بینی داشتم، این بارم که نمی دونستم باردارم باز لکه بینی داشتم که می خواستم شیاف و داروهامو قطع کنم که زودتر پریود شم ولی خدا رو شکر نکردم چون بعد از سه روز لکه بینیم قطع شد. حتی من روز اول که لکه بینی داشتم کلی پله بالا پایین کردم ولی تا مطمئن نشدین کاری نکنین. من دقیقا علائم پریود داشتم

من دفعه آخر که iui شدم کلا نحوه زدن آمپولام با سه دفعه قبل فرق داشت که قبل iui دکتر گفت 8 تا فولیکول ...

خواهرم اصفهان میره تو کلینیکی که میره میگه دکتراش دیگه جز بهترینها هستن حالا دوباره میخاد انشالله اردیبهشت ماه هم بره برا سومش خداکنه نتیجه بگیره این دفعه

[QUOTE=185638914]خواهرم اصفهان میره تو کلینیکی که میره میگه دکتراش دیگه جز بهترینها هستن حالا دوباره میخاد انشالله ار ...[/QUO

انشالا عزیزم اینبار نتیجه مثبت میشه