2777
2789
عنوان

بیاین ی چیزی بهتون بگم

88 بازدید | 7 پست

ی کسی هست که باهم آشنا شدیم بر عکس ما خانواده مذهبی نداره قبلا سالای پیش بهش اصرار میکردن روزه بگیره

این خودش نمیگرفته

حالا از وقتی با من اوکی شده کلا میگه متحول شده قلبااا دوست داره که بگیره ولی امروز مامانش بهش گفته نه تو لاغری نگیر و  سحری نداده بهش و صبحانه آورده براش بخوره اینم نخورده 

الآنم میگه از صبح کلی تیکه بهش انداختن که نگیره و اینم خیلی بهم ریخت و رفت بیرون تا افطار 

بنظرتون با این اختلاف خانوادگی که داریم مناسب هم هستیم؟🤦🏻‍♀️ گرچه خودش طرفدار حجاب و کارای منه ک خواهر. و مادرش اینجوری نیستن

💜💙

بستگی ب خودت دار 

میتونی بسازی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با ساختنش مشکلی ندارم از این میترسم اونا من و عوض کنن

شما نباید سست باشی😉

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

از الان بگم یکم اذیت میشی بعدا،چون تو حجاب داری و نماز وروزه و...اونا ممکنه حتی مسخره هم بکنن،البته با توضیحاتی که میدی میگم چون به نظر میاد اونا به اینکه موسی به دین خود،عیسی به دین خود معتقد نیستن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹