اسم برای دخترم انتخاب کرده بودم شوهرم هم قبول کرده یه دفعه خواهرشوهرم گفت اسم بچه رو چی میخواید بزارید گفتیم سارا یا مارال بعد پدرشوهرم مخالفت کرد گفت اینا چه اسمایی هستن اسم فقط مذهبی بزارین بعد گفت بزارید رقیه یا معصومه گفت زهره هم اسم قشنگیه آخرش هم نظرش رو روی اسم معصومه داد شوهرم هم گفت همین اسم رو میزاریم خودم دوست دارم اسم دلخواهم بزارم ولی حالا میخوام نظر شمارو بدونم اسم بچه ام بزارم معصومه یا نه کاری به مذهبی بودنش نداشته باشین نظر واقعی تون بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میخوام اسم دخترم رو بذارم سلین فک میکنم قشنگه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اتفاقا نام مبارک خواهر امام رضا علیه السلام است و خیلی زیباست و خیلی باشکوهه ائمه باید افتخار بدن که اسمشون رو روی بچه ها بذارن که متاسفانه به برخی این افتخار رو ندادن