2777
2789
عنوان

مشکل گوشی سری z

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 38 پست
خواهرزاده امs4داره همشم دستشه ظاهرا ازش راضیه اما چندماهی میشه خریده به نظرمن باید زمان بگذره بعد مشکلشون خودشو نشون میده.
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کافیه امتیاز و مشخصات اینها رو تو سایت جی اس ام آرنا که سایت جهانی تلفن همراه هست مقایسه کنید.

اصلا شک نکنید که اینها از زد وان بهتره.
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
آقای من از مارک ال جی که اصلا خوشش نمیاد اما میشه لطف کنین ویه توضیح کلی راجب هرکدومشون بدین
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
پس تاکید میکنم اچ تی سی Desire 816 رو بگیرید!

چرا؟؟

در مقابل به زد وان

1.کیفیت سخت افزاری و عمری اچ تی سی!!

2.نمایشگر بزرگتر!

3.کیفیت ساخت نمایشگر و تاچ بالاتر!!

4.وزن کمتر!!

5.جدیدتر!!

6.قابلیت ساپرت کارت حافظه تا 128 گیگ!!! دو برابر زد وان!!

7.فیلم برداری بهتره!!

8.نگهداری شارژ بهتر.

...................

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
آقای من ممنون از راهنماییتون به سلامت.
ممنون مامان روژان جان مشکل نوت چیه؟
مامان روژان جان سرعت تایپتم خوبه من با هوواوی میام یه وقتایی تایپ وارسالم سخت میشه البته الان باگوشی نیومدم.