2777
2789
عنوان

مشکل گوشی سری z

660 بازدید | 38 پست
میخواستیم گوشی zوان بگیریم فروشنده اش میگفت مشکل گوشی سری زد اینه که وقتی باطریش داغ میشه سمت راست صفحه اش شطرنجی میشه اگه کسی این گوشیو داشته میشه بگه درسته یا نه
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....
من و همسرم یه هفته است خریدیدم z1 , z2 اصلا داغ نمیشه گوشیش
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ازش خیلی استفاده کردین؟یعنی پشت سرهم که ببینین داغ میشه یانه؟
هوس کرده ام که تو باشی٬من باشم وهیچکس نباشد٬آنگاه داغترین آغوشها از تنت وشیرینترین بوسه ها را از دستانت بیرون بکشم،به تلافی تمام روزهایی که میخواهمت ونیستی پدر.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر همین حرف فروشنده مردد شدیم note3رو پیشنهاد داد به جای z1به نظرتئن کدوم بهتره؟
اینم بگم من تقریبا کل روز رو باهاش دارم کار میکنم و به اینترنت وصل ام. فقط وقتی به شارژر وصله یه کم پشتش داغ میشه که طبیعیه تازه اون موقع هم من باهاش دارم کار می کنم بازم مشکل نداره
سلام.
من شخصا و باتوجه به تجربه ای که تو تعمیرات سخت افزاری دارم پیشنهاد میکنم اصلا به سونی و هوآوی فکر نکنید!!

شما بفرمائید چقدر میخواین هزینه کنید تا من بهترین رو با پولی که دارید معرفی کنم.
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
آهویا جان ممنون از راهنماییت آقای من در حدود یک وپانصد کمی بیشتر وکمتر
خواهش میکنم عزیزم حتما اقای من اطلاعاتشون بیشتره ولی دوست من یک سال و نیمه سونی tx خریده اونم خیییلی راضیه و به همه پیشنهاد میده. من کمتر کسیو دیدم که از سونی ناراضی باشن...
کسی دیگه ای اگه از این گوشیا داشته لطفا راهنماییم کنین
منم شوهرم میگه سونی عالیه واسه داداشم میخوایم بگیریم فروشنده اینو گفت ترسیدم بعدا مدیون نشم.
بانو جان ماهم واسه انتخاب موندیم بالاخره به zوان ختم شد که فروشنده با اون حرفش دوباره ماروبه خونه اولمون برگردوند.