2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا فقط پیام ممنوع خروجش واسه من اومده اینو کجای دلم بزارم هرروز نفرینش میکنم راستی حکم قاضی به شغل ...

اره اگر زن شاغل باشه مثلا تعداد سالیانه سکرو کمتر میزنه البته اگر اون مدرک سازی کنه که نداره

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خیلی سخته من همش کارم گریه ست یا اینکه یساله باهاش در ارتباط نیستم اما همش بغض دارم    

من همه رو بخشیدم و ۲۵بهمن کلا تموم کردم

ده ماه قهر بودیم

روزای خیلی سختی بود خیلی

اما سخت تر هم میشه

قوی باش

بهم بگید براتون حمد بخونم

دادگاه به دارایی اون کاری نداره اولش ۱۰ یا ۱۵ عدد سکه رو تعیین میکنه ک باید بده ! بعد خود دادگاه بهت نامه میده ک بری کلانتری مامور بده ک جهیزیتو برداری فاکتور اینا لازم نیست! اگه بگه هم ندارم مجبوره بره زندان 

چون من تازه این راهو رفتم و میدونم 

اره میرسه سالی یکی😐 عقب نشینی نکنیاااااااااا  هر اتفاقی افتاد تهدید کرد کتک زد هرکاری کرد عق ...

بخدا من همش پیغام میفرستادم که بیا توافقی طلاق بده من چیزی نمیخوام فقط طلاهامو برمیدارم دیدم اونم پررو پیغوم فرستاد که نه من فردا بخوام زن بگیرم پول ندارم تو طلاهارو بده وضعت خوبه 

جهازمال شماست میتونی بیاری

استرداد جهاز بزنید😊

لیست جهازتون بنویسید

شاهدازمضا کنه ببرید دادگاه😊

من همینطوری جهازمو گرفتم

مهریت ن اجرا بگذارید 

حسابشون چک میشه😊

حساب چندسالشو محاسبه میشه

توی این یکسال نفقه ب شمادادن؟

اگر ن برای نفقه شکایت کنید

مردی ک ۶ماه نفقه نده ترک انفاق ومجرمه اگ قبلن هم نداده شکایت کنید

کتک ک زده پزشک قانونی رفتی؟

یاشاهدی دارین ک دیده باشه؟

ب چ دلیلی ازمنزل خارج شدید؟

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بخدا من همش پیغام میفرستادم که بیا توافقی طلاق بده من چیزی نمیخوام فقط طلاهامو برمیدارم دیدم اونم پر ...

برای طلاهاتونم ببرید طلوفروشی ک نشناسه عوض کنید فاکتور ب اسم خودتون بگیرید وپنهان کنید و بگید هیچی طلایی ندارین😊

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بخدا من همش پیغام میفرستادم که بیا توافقی طلاق بده من چیزی نمیخوام فقط طلاهامو برمیدارم دیدم اونم پر ...

ببین عزیزم دیگه بهش پیام نده هرچی هم گفت طلاهارو بهش نده

اگه اذیت میشی برو شکایت کن ک نفقه نمیده

وکیلم گفت برا ی جهازت یا فاکتور لازمه یا 2تا شاهد از اقوام اون 

از ما ک نه شاهدی خواستن نه چیزی ! البته زیاد به حرف وکیل پایبند نشو ...

تو اقداماتتو انجام بده ! الان تو قضاوت خانواده بیشتر حق با خانمه البته بتونی ازش چیزی رو ثابت کنی منظورم دلیل طلاقتو

من همه رو بخشیدم و ۲۵بهمن کلا تموم کردم ده ماه قهر بودیم روزای خیلی سختی بود خیلی اما سخت تر هم م ...

منوفرستادن آزمایس بارداری🙁

دوجلسه دادگاه بود 

انگار عسروحرج منوقبول کردن ازطرف من بود اخه