2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف موفق داشتند بیان لطفا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان شنیدم دکتر خوبیه من دکتر زهرا شمالی رو هم خیلییی قبول دارم

تو کدوم بیمارستان کار میکنه؟؟؟

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...

اول توکل به خدا .پیاده روی روزی حداقل ۴۰ دقیقه...گرمیجات بخور..سیاه دانه آسیاب کن قاطی عسل کن هرصبح خودت و شوهرت بخور بعد آی وی اف هم استراحت مطلق کن از توالت فرهنگی استفاده کن اصلا نباید یوبست بگیری گرمیجات مطلقا نخور نشاسته با آب سرد من۱۴ روز چند بالشت زیر کمرو پاهام بود پاهام بالا سرم پایین سختی زیاد کشیدم حتی با عرض معذرت سر پایی تو حموم ادرار میکردم..ولی اول خداآخرم خدا باید بخواد

اول توکل به خدا .پیاده روی روزی حداقل ۴۰ دقیقه...گرمیجات بخور..سیاه دانه آسیاب کن قاطی عسل کن هرصبح ...

خدابزرگه🙏🙏🙏

نمیدونم. شنبه معلوم میشه، 🙈 تو کلینیک که می رفتم خیلیا ازش تعریف میکردن و نتیجه گرفته بودن

وای عزیزم جدا؟؟؟،خداکنه نی نی بیاد تو دلت

نمیدونم. شنبه معلوم میشه، 🙈 تو کلینیک که می رفتم خیلیا ازش تعریف میکردن و نتیجه گرفته بودن

میشه بدونم هزینش چقدر میشه ؟؟؟

من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم خدا رو شکر 

دی ماه که دکتر شمالی می خواست واسم iui کنه، هم از شرایط خودم و فولیکول های بالغ و... و هم نمونه ی اسپرم شوهرم شگفت زده شده بود، گفت واقعاااا عالیهههه

بهم گفت این ماه دیگه باید باردار بشیاااا

اما نشد... 

خودم دیگه مشکوک شدم به سردی رحم

اسفند با طب سنتی درمانو شروع کردم

هر ماه قبل از پریودی، لکه بینی دارم، اما جمعه موعدمه و خبری از لکه بینی نیست الحمدالله... 

دیگه هر چی خدا بخواد....