2777
2789

سلام خانما

یکی از دوستام که نزدیک دوساله باهم دوستیم

خاله اش فوت شده و استوری گذاشته,

بنظرتون ریپیلی تسلیت بدم؟؟

آخه نه تولد منو تبریک گفت ،هروقت براش زنگ میزدم جواب نمی‌داد

البته استوریم چک میکرد

چیکار کنم بنظرتون

یه دل میگه من مثل اون بی معرفت نباشم

یه دل میگه مثل خودش باش

البته بگم خیلی مغروره و پر توقع

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍

ن نگو این چ دوستیه ک زنگ میزنی ج نمیده ؟

تولدتو تبریک نمیگه؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن ایتوریشو باز نکن بزن بی صدا تسلیتم نگو

با هرکی مث خودش✌

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

مثل خودش باش میدونی چرا؟ 

چون شما مرتب تو ذهنت نشخوار میکنی ک من کردم اون نکرد و... خودتو اذیت میکنی 

اگ این نشخوار ذهنیت نبود میگفتم تسلیت بگو

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

من باشم تسلیت میگم 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

هر دفعه پیامش دادم یجور خودشو بالا میگرفت و انگار من زیر دستشم 

میخورد تو ذوقم 

الآنم استوریشو باز نکردم

پروفش دیدم

مثل خودش باش میدونی چرا؟  چون شما مرتب تو ذهنت نشخوار میکنی ک من کردم اون نکرد و... خودتو اذیت ...

آره توقع دارم هرکس مثل خودم معرفت بزاره

این بی احترامیا سخته برام

هر دفعه پیامش دادم یجور خودشو بالا میگرفت و انگار من زیر دستشم  میخورد تو ذوقم  الآنم اس ...

نگوووو خب اگر اذيت ميشي

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...