2777
2789
عنوان

خیاطی کودک یا خیاطی مانتو

70 بازدید | 9 پست

بنظرتون درآمد داره تو شرایط الان؟که بری یاد بگیری هزینه کنی چرخ بخری.‌‌‌‌‌‌......اصلا درامد زا هست؟

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

اگر زرنگ باشی اره 

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامد داره عزیزم؟

خوبه من آنلاین میدوزم به شهرا ارسال میکنم . دوست دارم یه جایی رو بگیرم یکی رو بیارم پیش خودم. کارمو گسترده کنم الان دست تنهام..  ولی خب خوبه می‌رسونم 

در حال به روز رسانی .....
خوبه من آنلاین میدوزم به شهرا ارسال میکنم . دوست دارم یه جایی رو بگیرم یکی رو بیارم پیش خودم. کارمو ...

انشالله به آرزو هات برسی عزیزم.کدوم شهری؟

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
یکساله اهوازم اما اهل رشت هستم  دوماه دیگه بر میگردم شهرم ⁦☺️⁩⁦☺️⁩

به سلامتی عزیزم.