الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
گلم میتونی ادامه بدی فقط باید به آیات قرآن دست نزنی من بخاطر دل خودم قبل شروع ختم زمانی که پریود بودم خودم عوض میکردم ولباسای تمیز میپوشیدم و عطر میزدم که لااقل مرتب باشم.
اشکال نداره تو پریودی یعنی ؟ یکی از خانمای اینجا که از چله سوره یاسین و یه سوره دیگه که یادم ...
چله اسمش روشه دیگ..چهل روز پشت سر هم..اگ میگن تو دوره ی عادت خوندن قرآن مکروهه منظور این نیست ک مشکل داره منظور اینه ک قرآنتون اقل الثوابه...یعنی میزان ثوابش کمتر از روز های دیگست ...ن اینک شما رو منع کنن برای خوندن..حالا ی سری سوره هاست ک سجده ی واجبن اونا بحثشون جداست و باید ببینه نظر مرجع تقلیدش چیه...چون اختلاف نظر وجود داره