2777
2789
عنوان

صیغه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینی مردم چه راحتن اونوقت من 😐

والا به خدا اونوقت تو به نامزدت که کلا تو درس و مشقه اونهمه گیر میدی😐😂

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
بريم بريممم تا خل نشديممم نصف شبي😐 تاپيك بغلي ميگه ترياك بكشين كرونا نگيرين اينجا ميگه ميخواسته ص ...

اوه مای گاد 

اونو ندیدمم😂😂😂😂

دقیقا 👌🏻🤣

تاپیک بغلی هم میگه با یه مرد متاهل وارد رابطه شدم 😐

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
اونومیگه ن من گناهی مرتکب نشدم خیانت نکردم چون حلال هستش

ایشون الآن ظالم به حساب میاد گلم داره خودشو توجیح روزه هم واجبه و حلاله وقتی به آدم ضرر بزنه چی میشع؟ حرام میشه...

تازه صیغه اصلا واسه مرو متاهل نیست ازش سواستفاده میکنن مردای تنوع طلب شوهرت داره خرت میکنه و از دین سواستفادا میکنه برو ببین امام خمینی با اون همه امکانات چطور از زن دوم گرفتن بدش می اومد همین رهبرو نظرشو بخون مگه اینا عالم دین نیستن؟ اونوقت شوهر دوزاری تو میخواد حلال و حروم یاد ملت بده؟

بهس گفتم داد زد دهنم گرفت گفت تو حق نداری بگی

تا وقتی تو اجازه ندی اونم حق نداره 

من که جای تو  نیستم بگم جدا شو نشو ولی تورو خدا مهریتو همه چیزو یگیر حسابی خرج کنن پول نداشت باشع ببره برای اونا 😔زیر فشار مالی بره زن یادش بره

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻
هنوز زنده اس؟؟؟  هنوز داری زندگی میکنی باهاش؟؟؟  من اگ تماممممممم عبادت ها و تکالیف د ...

اون زمان عرب ها نامحدود زن میگرفتن یهو هم نمیشد بگی تک همسری گاو بودن گاااااوووو خدا هم کم کم با چهارتا محدودش کرد و تازه در ادامش گفته به شرط عدالت ولی شما نمیتوانید رعایتش کنید 

من راجع به ازدواج موقت خیلی تحقیق کردم ازدواج موقت توی این شرایط واسه همسرت جایز نیست نمیتونه باکس دیگه ای باشه پس هرکسی غیر این گفت گوش نکن

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد