2777
2789
عنوان

صیغه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 88 پست

مردا کلا زیر بار خیانت  نمیرن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شوهرت از کُللللل دین و ایمون و اسلام فقط همین یه مورد رو خوب بلده که نه واجبه نه حتی مستحبه نه توصیه شده اونم شرایط ایشون که زن دائم داره بلکه نفی هم شده 

چقدم پررو تشریف داره بله که خیانته

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
Pashmam

ليزر هم كه باشه با ١٠ جلسه تمامه، شما روزي ١٠ بار ميگي پش مام ولي تمومي نداره اين پش ما چه خبرهههه، چقد پشم داري،

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
ليزر هم كه باشه با ١٠ جلسه تمامه، شما روزي ١٠ بار ميگي پش مام ولي تمومي نداره اين پش ما چه ...

ساید شما زیاد جدی گرفتی 

هوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ایشون الآن ظالم به حساب میاد گلم داره خودشو توجیح روزه هم واجبه و حلاله وقتی به آدم ضرر بزنه چی میشع ...

👌👏👏👏

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اون زمان عرب ها نامحدود زن میگرفتن یهو هم نمیشد بگی تک همسری گاو بودن گاااااوووو خدا هم کم کم با چها ...

دقیقا 

افرین به معلوماتت👏

تازه خیلی وقتا هم زنا رو بی مهریه و هیچی ول میکردن که اسلام با یه سری قوانین محدودشون کرد 

که البته الان درست درمون اجرا نمیشن