2777
2789

سلام .نوبت گرفتم از ابن سینا با بیهوشی 

خیلی استرس دارم

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

من.خیلی عالیه

کلا هیچی حس نمیکنی

استرس نداشته باش

سوالی داری بپرس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من.خیلی عالیه کلا هیچی حس نمیکنی استرس نداشته باش سوالی داری بپرس

بیهوشیش چطوره؟

نمیدونم چم شده دارم خل میشم ؛میگم نکنه بیهوش بشم بهوش نیام🙈

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
منم..اصلا هیچی نمیفهمی عزیزم

ابن سینا انجام دادی؟

ماه چند اقدام عکس گرفتی

بیهوشیش چطوره؟ نمیدونم چم شده دارم خل میشم ؛میگم نکنه بیهوش بشم بهوش نیام🙈

بیهوشی کلا ۵-۱۰ دقیقه ست

تا دراز میکشی داخل سرم ت امپول بیهوشی میزنه

بعد عکس گرفت صدات میکنه بیدار میشی

خدایا شکر که علم انقدر پیشرفت کرده

که ب راحتی بدون درد بتونی اینا رو انجام بدی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بیهوشی کلا ۵-۱۰ دقیقه ست تا دراز میکشی داخل سرم ت امپول بیهوشی میزنه بعد عکس گرفت صدات میکنه بیدار ...

آره من اصلا تحمل درد و ندارم یعنی اگر با بیهوشی نبود شاید انجام نمی دادم.

ابن سینا انجام دادی عزیزم؟

کی انجام دادی؟

من بدون بیهوشی انجام دادم خیلی بد بود.پرستار عوضی داروهای مسکنی که باید قبلش میزد رو نزد،باورتون میشه؟

به خاطر اینکه من با مسئول عکس برداری هماهنگ کرده بودم که همسرم موقع انجام کار بالا سرم باشه.همسرم خودش از کادر درمانه.پرستارهم هی میگفت نه.آقا نباید بیاد.

با خیال راحت برو انجام بده.فقط حتما موقع انجامش بزار همسرت پیشت باشه چون بیهوشی اگه تنها باشی یه وقت بلا سرت بیارن قبول نمیکنن

وااااا بی هوشی نمیخواد دختر خوب اصلا دردش شدید نیست مثل معاینه اس شاید یه کوچولو بیشتر

والا خیلی تو نی نی سایت گشتم برا هر کس یجوره دردش 

بعضیا گفتن وحشتناکه دردش

آره من اصلا تحمل درد و ندارم یعنی اگر با بیهوشی نبود شاید انجام نمی دادم. ابن سینا انجام دادی عزیزم ...

اره ابن سینا دو ماه قبل عید

اصلا استرس رو دور کن

هیچی متوجه نمیشی

وااای لعنتیا زود بیدارم کردن

بیهوشی چقدر خوبه😂😂😂جذاب لعنتیه

انقدر حس خوب داره 😇

من بدون بیهوشی انجام دادم خیلی بد بود.پرستار عوضی داروهای مسکنی که باید قبلش میزد رو نزد،باورتون میش ...

یعنی چی بلا سرت بیارن؟!!

والا خیلی تو نی نی سایت گشتم برا هر کس یجوره دردش  بعضیا گفتن وحشتناکه دردش

چی بگم والا 

مت که اصلا درد ناک نبود  برام 

با اینکه آستانه دردم خیلی پایینه

شاید من هم اگه میومدم نی نی سایت میپرسیدم میگفتم بیهوشی میخوام