2777
2789
عنوان

کسی این داروهای تنبلی و خورده؟

98 بازدید | 9 پست

متفورمین

اسپیرولانگتون

ویتاگنوس

دوفاستون

۱سالو نیمه اقدامم این بار دکتر اینارو داده بهم

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
تو یک سال و نیم تنبلیتونو درمان نکرده یا تازه فهمیده تنبلی دارید؟

بهم میگفت تنبلی ندارم ولی همه علائمشو داشتم پریود نامنظم باردار نشدن فولیکول ریز 

با یه دکتر دیگه مشورت کردم اینارو داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم میگفت تنبلی ندارم ولی همه علائمشو داشتم پریود نامنظم باردار نشدن فولیکول ریز  با یه دکتر د ...

من دوستم رفته دکتر و بهش علاوه بر اینا لتروزول هم داده بازم به دکترت بگو میخوای زود بچه دار بشی و یکسال و نیمه معطلی و یه چیز دیگه چون یکسال و نیمه میگم از دکترت بخواه برای همسرتم آزمایش اسپرم بنویسه و کیفیت اون رو هم بررسی کنید 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

دوفاستون واسه نطم پریودی وبارداری خوبه متفورمین هم برای تنبلی تخمدان خوبه کسی که مقاومت به انسولین داره ،تخمدان هارو فعال می کنه باعث بارداری میشه ،اسپیرونولاکتون هم برای کم شدن هورمون مردانس  که تو تنبلی تخمدان پیش میاد مثلا موی زیرچانه وعیره،اگه اسپیرونولاکتون میخوری حتما باید جلوگیری داشته باشی اگه نه باعث دوجنسه شدن جنین میشه،    

دوفاستون واسه نطم پریودی وبارداری خوبه متفورمین هم برای تنبلی تخمدان خوبه کسی که مقاومت به انسولین د ...

کی این حرفو زده که دو جنسه میشه!از کجا این اطلاعاتو به دست اوردی

کی این حرفو زده که دو جنسه میشه!از کجا این اطلاعاتو به دست اوردی

من فوق تخصص عدد که رفتم برای پرمویی بیش از حدم ،ازمایش هورمونی دادن که معلوم شد هورمون مردانه بالاس،برام سیپروترون کامپاند تجویز کردن که قرص صدبارداری خیلی بهتر شد موهای بدنم،بعد گفتن میتونی اسپیرونولاکتون هم استفاده کنی ولی  حتما باید جلوگیری کنی چون از عوارضش دو جنسه شدن جنین