2777
2789

سلام. موسسه ی خدماتی که کارایی مثل پرستاری از نوزاد یا خانم باردار یا نظافت منزل و پخت غذا و ... انجام بده و مورد اعتماد باشه سراغ دارید؟ اگه سمت شرق تهران باشه که عالیه 

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
سلام عزیزم خوبی؟ الان هفته چندی؟اوضاعت چطوره؟

سلام

خوبم خدا رو شکر

خودت و نی نی خوبید؟

من تازه زایمان کردم. ان شاءالله شما هم صحیح و سالم به موقع زایمان می کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبم خدا رو شکر خودت و نی نی خوبید؟ من تازه زایمان کردم. ان شاءالله شما هم صحیح و سالم به مو ...

به سلامتی عزیز

خوشحالم برات

توروخدا با دل پاکت منم دعا کن

سرکلاژ شدم و استراحتم

انقباض دارم

خییییلی نگرانم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
به سلامتی عزیز خوشحالم برات توروخدا با دل پاکت منم دعا کن سرکلاژ شدم و استراحتم انقباض دارم خیی ...

اصلا نگران نباش.منم هفته های شما تا اخرای بارداری انقباض داشتم و نفسم بند می اومد

چشم دعا میکنم اگه قابل باشم

شما کیسه آبت بارداری قبلی پاره شده بود و زایمان زودرس کردی؟یادم رفت مشکلت چی بود؟

من بارداری قبلی هفته ی ۲۳ ، ۲۴ کیسه آبم پاره شد و دکتر گفت احتمالا بخاطر عفونت بوده. توی این بارداری هفته ی ۲۲ به بعد طول سرویکسم کم شد . هفته ۲۷ فانلینگ شد و ۱ سانت دهانه ی رحم باز شد. هفته ۳۲ طول سرویکس شد ۱۱ میلیمتر و فانلینگ بیشتر . ۳۷ هفته و ۴ روز پریود و ۳۸ هفته و ۲ روز ان تی ، با چند روز پیاده روی و ورزش اسکات و شیاف کپسول گل مغربی و دم کرده ی زعفرون و شربت خاکشیر و عسل و گلاب و کاسنی ، دردم گرفت و وقتی ۸ ، ۹ سانت شدم دکتر کیسه آب رو پاره کرد. شما هم نگران نباش اصلا. سوال هم داشتی بپرس جواب میدم هر وقت آن بشم

به سلامتی عزیز خوشحالم برات توروخدا با دل پاکت منم دعا کن سرکلاژ شدم و استراحتم انقباض دارم خیی ...

شیاف و اسپرین استفاده می کنی؟

به پهلوی چپ دراز میکشی؟

استراحت نسبی داری؟

نفس های عمیق بکش چند بار در روز

مایعات زیاد بخور

شیاف و اسپرین استفاده می کنی؟ به پهلوی چپ دراز میکشی؟ استراحت نسبی داری؟ نفس های عمیق بکش چند بار ...

بارداری قبلی طول سرویکس کوتاه شد و توی راه بیمارستان جفت جدا شد

اینبار هقته 17 سرویکس شد 28 و هفته 19 یهو شد 21 سرکلاژ شدم و استراحتم

دو هفته یبار میرم سونو و چک میشم

از الان نگران هفته 26 هستم

گاهی واژنم درد میپیره یا انقباض دارم

نگرانم

بارداری قبلی طول سرویکس کوتاه شد و توی راه بیمارستان جفت جدا شد اینبار هقته 17 سرویکس شد 28 و هفته ...

سرکلاژ شدی نگران نباش

مال من هفته ی ۲۲ شده بود ۲۵ فکر کنم

هفته ی ۳۲ هم شده بود ۱۱

آخه بازم انقباض دارم واژنم تیر میکشه 

انقباض منم داشتم توی این بارداری.تقریبا از وسطای بارداری به بعد. رحمم سفت میشد و نفس نمی تونستم بکشم و ضربان قلبم زیاد میشد. تا اخر بارداری هم داشتم. ولی کاذب بود

آخه بازم انقباض دارم واژنم تیر میکشه 

مال من انگار با انگشت میزد به دهانه ی رحم. خیلی حس بدی بود . مدام معده درد شدید می گرفتم. لگنم خیلی درد می کرد و نمی تونستم از این پهلو به اون پهلو بشم

انقباض منم داشتم توی این بارداری.تقریبا از وسطای بارداری به بعد. رحمم سفت میشد و نفس نمی تونستم بکشم ...

دعا کن هم سرویکسم کوتاه نشه و واسه سرکلاژ مشکلی پیش نیاد و هم اینکه کیسه آبم سالم بمونه

دعا کن تا آخر ماه 9 برسم و سالم و صالح بغلش کنم

شما الان خیلی پاکی و دعات حتما برآورده میشه

دعا کن هم سرویکسم کوتاه نشه و واسه سرکلاژ مشکلی پیش نیاد و هم اینکه کیسه آبم سالم بمونه دعا کن تا آ ...

ان شاءالله

غصه نخور خدا بزرگه

خدا کمکت کنه

سلام عزیزم شما برای بارداری دوم حلوای میتی خوردین؟ میشه دستورشو برام بگین؟

سلام 

بله 

دستورش توی همین سایت هست. ولی کلی بخام بگن اینطوریه. آرد رو تفت بدید . به یه سری ادویه بهش اضافه کنید مثل قرص کمر نر و ماده ، میخک ، زنجبیل ، دارچین ، زیره سیاه و ... یه مقدار کم بازم تفت بدید ولی زیاد تفت ندید که خواص ادویه از بین نره. بعد خاموش کنید و بهس خرمای هسته گرفته شده و عسل اضافه کنید‌ . توی دستورش یکی از خرما یا عسل رو نوشته بود ولی من هر ۲تای اینا رو داخلش ریختم. زمان پریود و نهایت تا قبل از زمان تخمکگذاری حلوای میتی بخورید. کلا حواستون باشه حلوای میتی و گرمیجات مال زمان پریود و همچنین قبل از تخمکگذاریه . بعد از تخمکگذاری چیزای خیلی گرم‌ نخورید و مثلا نشاسته بخورید برای لانه گزینی بهتر.