خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما اگر مصرف کردین بگین لکه ها چقد طول کشید تا برن را راکوتان من الان وسط درمانم نمیتونم یهو ولش کنم
نه من دختر عمم مصرف کرد تا وقتی میخورد پوستشو خوب شده بود اما بعد از قطعش دوباره پوستش به حالت قبل برگشت موهای خیلی بلند و قشنگی ام داشت که خیلی جنسش بد شده
خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس