2777
2789
عنوان

راکوتان(مصرف کنندگان)

416 بازدید | 31 پست

سلام.من از صبح چندتا تاپیک گذاشتم درباره راکوتان.

کسایی که مصرف کردین لکه های قرمزی که بعد جوش میمونه چقد طول کشید تا با راکوتان برن؟

خواهشا جواب بدین.

عزیزم راکوتان  جنس مو رو از بین میبره

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌دو دوره خورده ۶ ماهه و ۸ ماهه

خود جوش‌بعد ی ماه خوب میشه 

ولی بک جوش ربطی ب اکوتان نداره 

هودش حداگثر تا ۶ ماه میره 

( دکترم گف+ تجربه خودم)

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
من‌دو دوره خورده ۶ ماهه و ۸ ماهه خود جوش‌بعد ی ماه خوب میشه  ولی بک جوش ربطی ب اکوتان ندار ...

جدا جاش واسه شما نرفت؟

من بیشتر جای جوش دارم.گفتن دو سه ماهه میرن لکه ها

من با مصرف رواکوتان موهام از بین رفت نازک شد ریخت. کلا نخور عوارض بدی داره

آخه وسط درمان ک نمیشه ول کرد ول کنم جوشام برنمیگردن دوباره؟

البته من ریزش مو نگرفتم

شما اگر مصرف کردین بگین لکه ها چقد طول کشید تا برن را راکوتان من الان وسط درمانم نمیتونم یهو ولش کنم

نه من دختر عمم مصرف کرد تا وقتی میخورد پوستشو خوب شده بود اما بعد از قطعش دوباره پوستش به حالت قبل برگشت موهای خیلی بلند و قشنگی ام داشت که خیلی جنسش بد شده

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
از کی ریزش مو گرفتین؟ حالا جاهاش چقد طول کشید تا برن برای شما؟

از همون موقع که خوردم ریزش موهام شروع شد اول کم بود بعد زیاد شد تا الان که خیلی افتضاح شدن

والا یادم نیست من ۱۲سال قبل میخوردم

خداکنه واسه من برنگردن.من ریزش مو ندارم.

پوستشو بد نبود ولی الان خیلی پشیمونه