2777
2789

دکتر زنان بهم داده به علاوه ویتامین دی و یدوفولیک اسید بعد الان نمیدونم امگا3 رو چقدر باید مصرف کنه دستورشو ننوشته ، روزانه یا هفتگی... باردار نیستم دوماه بعد میخوام اقدام کنم

لطفا اگه تجربه ای دارین بگین

خدایا بغلم کن❤
هر روز كه نبايد بخوري من الان باردارم هفته اي ٢ تا ميخورم قبلا هم همينطور ميخوردم 

عزیرم من سابقه سقط داشتم و کمبود ویتامین دی شدید دارم شما برا چی دکتر داد؟؟

خدایا بغلم کن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من قبلنا هر روز یه دونه بعد نهار میخورم ویتامین ای هم باهاش مصرف میکنم با ویتامین دی 1000 یدوفولیکم شبا قبل خواب باید بخوری

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
عزیزم من قبلنا هر روز یه دونه بعد نهار میخورم ویتامین ای هم باهاش مصرف میکنم با ویتامین دی 1000 یدوف ...

الان اما هفته ای دو بار میخورم 

من خودم واسه تقويت بدن و تخمكم ميخوردم امگا رو و همينطور واسه سلامت پوست و مو قلب همه چي خوبه ميخوردم 

الانم از هفته ٢٠ به بعد ميخورم چون نميتونم ماهي بخورم

مال من ویتامین دی م 6 بود خیلی پایین بود اول دکترم گفت هفته ای یه دونه پنجاه هزاری بخور تا دو ماه بعد دو ماه ماهی یه دونه پنجاه هزاری بخور اما چون اومده بود رو 26 پس هر روز یه دونه هزاری میخورم که زیاد نشه 

عزیزم شوهرتون چ مکمل هایی میخوره؟؟ 

هرچی من میخورم اونم میخوره تغذیه هم رعایت میکنه دو ساله فولیک اسید یک میلی میخوریم البته شوهرم یه ساله میخوره من دو سال شده دکترم گفت ده سالم بخوری هیچ ضرری نداره شبا قبل خواب میخوریم باعث میشه خیلی راحت هم بخوابی برای اونایی که مشکل بیخوابی دارن من قبلا شوهرم با پرگابالین 100میخوابید الان نمیخوره فقط فولیک اسید میخوره هفته ای دوبار زینک ویتامین ای و امگا3 با هم میخوریم ویتامین دی 50 هزار رو شوهرم ماهانه میخوره من ویتامین دی هزار هر روز میخورم با ویتامین ای و امگا 3 با هم میخورم قبلنا به خاطر کیست سینه م ویتامین ای 400 و امگا 3 رو هر روز میخوردم الان به خاطر اقدامم کمش کردم . شبا انجیر خشک خیس میکنم 6 تا خیس میکنم صبحا ناشتا سه تاشو من میخورم سه تاشو شوهرم بعد انجیر سه تا گردو میخوریم هرکدوممون گردو خیلی خوبه بخصوص برای تقویت اسپرم خرما هم بهش میدم صبحا دوتا تخم مرغ پخته هم میخوریم تو روز میوه و سبزیجات تازه میخوریم به شوهرم گوجه فرنگی و کیوی هم زیاد میدم برای مرد خیلی خوبه شبا قبل شام اب هویج میگیرم میخوریم بعدش دوتا تخم بلدرچین و کپک میخوریم امگا3 بالایی داره بعد بهش موز میدم خودمم میخورم باهاش موز برای اسپرم خیلی عالیه بعد پسته و بادام مصرف چاییمونم خیلی کم کردیم و من دوچایی در روز شوهرم سه چایی اونم کمرنگ میخوریم شیرینی رو حذف کردیم از زنجیره ی غذاییمون ماهی و میگو نمیخورم جیوه داره فقط سالمون و قزل الا میشه که اینجا یخزده ش موجوده منم ماهی خور نیستم وگرنه قزل الا هست آب هم خیلی زیاد میخوریم صبح که بیدار میشیم اب میخوریم تا شب همش اب میخوریم البته زیاده روی هم نمیکنیم هنگام نزدیکی هم من قبلش شکمم رو گرم نگه میدارم با کیسه اب گرم یا کیسه نمک ماساژ هم میدم شوهرمم میفرستم اب سرد بپاشه به بیضه هاش ورزش هم میکنم پیاده روی هم میرم اما ورزشهای سنگین نه برای زن خوبه نه مرد .شیر و لبنیات مصرف نمیکنم سردی میاره حبوباتم زیاد میخورم بخ خصوص نخود و لوبیا رو . گندم هم میپزم میخورم ویتامین ای داره . عدسی هم زیلد میخورم . اسفناجم میخورم . اینا همه ی اون چیزهاییه که ما رعایت میکنیم ترشی هم نمیخوریم اصلا شکلاتم حذف کردیم کلا ترشی و شیرینی خوب نیست برای بارداری منم متفورمین میخورم از دو ماه قبل شروع کردم به خوردن یک دوره ی صد عددی الان یه ماه کمتر مونده بخورم میگن با لیتنزول جواب میده دکترم دو دوره لیتنزول نوشتن برام اگه این دو دوره نشد سنو رنگی برام مینویسه چون من تابستون پارسال یک بار اقدام کردم بدون قرص فولیکول 18 در تخمدان چپم و یک فولیکول 14 در تخمدان چپم داشتم چون پولیپ رو برام دراورد دکترم فک کنم به خاطر همین باردار نشدم دیگه این دو دوره لیتنزول رو تجویز کرد ما هم اون موقع دیگه به خاطر شدت کرونا منصرف شدیم الان دوباره این ماه اقدام کردم ببینم خدا چی میخواد

هرچی من میخورم اونم میخوره تغذیه هم رعایت میکنه دو ساله فولیک اسید یک میلی میخوریم البته شوهرم یه سا ...

عزیز دلم ممنون از توضیحاتت، انشالله بزودی مادر میشی خبرشو اینجا میدی ذوق کنم، فقط یه چیز اگه تو اقدامی آب هویج نخور، و اینکه زیاد حساس نباش به رعایت همه اینا ذهنتو ازینکه میخوای باردار بشی خالی کن و به چیزای دیگه فکر کن تا زودتر نتیجه بگیری انشالله

خدایا بغلم کن❤
عزیز دلم ممنون از توضیحاتت، انشالله بزودی مادر میشی خبرشو اینجا میدی ذوق کنم، فقط یه چیز اگه تو اقدا ...

خواهش میکنم فدات شم . چرا اب هویج ضرر داره مگه؟ فدات بشم عزیزدلم ان شاالله تو هم زود دامنت سبز بشه . تخم کدوتنبل البته خامش برای اسپرم و تخمک خوبه اونم گلم . والله ببینیم خدا چی میخواد هرچی خدا بخواد