2777
2789

شوهرم از عمل کردن و اینا خوشش نمیاد هم دماغم جالب نیست هم پلکم افتادگی داره بتونم راضیش کنم یکیشه حالا برا بعدی شاید چند سال دیگع راضي بشه بنطرتون کدوم واجب تره؟اونا یی که عمل پلک بالا کردن هم لطفا از عمل شون بگن اصلا میارزه و تغییر میکنه یانه

کدوم؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینی

لایکم نکن لایکم نکن لایکم نکن . ممنون .    تو آغوشم چشماتو ببند تا ستاره‌های آرزو رو تو موهات بچینم و در گوشت از قصه خیالی دنیای آدمایی بگم که به آینده امید داشتن.   در بدترین شرایط روحی هم که باشم و حالم را بپرسید سرم را بالا میگیرم و با لبخند به شما خواهم گفت امروز  خیلی خوبم.حال بد من،مال خودِ من است

پلک و خیلی اهمیت نده چنتا دوست و اشناهام انجام دادن دوباره مثل قبل شد.

بینیتو عمل کن عزیزم خیلییییی تغیییر میکنی خوشگل تر میشی.

کلا ادم بینیشو ک عمل میکنه خیلی تغییر میکنه