2777
2789
عنوان

کرونا

70 بازدید | 11 پست

بچه ها منو مادر و برادرم کرونا گرفتیم البته مال من زیاد چیز خاصی نیست ولی طعم چشایی بویایی ب کل از دست رفته 

ولی نگران مادرمم استخون درد داره و هم اینک سرفه میکنه فک کنم‌روز نهم یا دهممون باشه .خیلی نگرانم براش همش کارم شده گریه بهش میگم بریم سی تی اسکن میگه خوبم و نمیاد دعوام میکنه. چیکار کنم کمکم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همشونو داشتیم ولی الان دیگ نداریم 

من برادر زاده ام سرماخورده بود بغلش زدم شنبه شب بعد دیروز گلوم درد اومد و صرفه گرفتم وابریزش بینی داشتم رفتم تست مخاطی دماغ دادم منفی بود امروزم رفتم دکتر اکسیژن خونه ام وایناخوب بود همچی دکتر گف الان علائم کورنا اینانیس بیشتر تب ولرز و اسهال و استفراغ وسردرده

گلم برا سرفه مادرت کندر خیلی خوبه ‌ از عطاری بگیر بجوشون بهش بده  برا بدن دردشم خب مسکن بخوره . ...

منم تازه گرفتم خوردم من کلا مریض میشم از صرفه میمیرم حالا نمیدونم الان این چیه تب وایتا اصلا ندارم‌گلودرد و ابریزش بینی و صرفه دادم

من برادر زاده ام سرماخورده بود بغلش زدم شنبه شب بعد دیروز گلوم درد اومد و صرفه گرفتم وابریزش بینی دا ...

گاهی تستا اشتباه درمیان اگر علائمت تموم نشد حتمن دکتر برو بازم

منم تازه گرفتم خوردم من کلا مریض میشم از صرفه میمیرم حالا نمیدونم الان این چیه تب وایتا اصلا ندارم‌گ ...

کرونا مث سرما خوردگیه تو بدن هرکسیم یه علائم جدا داره چون الان اوضاع کرونا خرابه بهتر محض اطمینان قرنطینه خودت کنی خدای نکرده خانوادت دچار نشن . 

کرونا مث سرما خوردگیه تو بدن هرکسیم یه علائم جدا داره چون الان اوضاع کرونا خرابه بهتر محض اطمینان قر ...

خاهرجان برادر زاده ام بچه ۸ ماهه وبردن کوه خب اب باریم کرد فرداشبش من رفتم چیجور سرما داشت و بهمم هعی میچسبید مامان خودشم گلوش درد اومد منم شوهرمم همینطور مامانمم همینطور مادرشوهر اینا من ک کلا یسره هروسین و جاریمم بچشوبازمیفرسته بالا خونه من