2777
2789
عنوان

بیاید از سوتیامون بگیم😂

201 بازدید | 25 پست

عاااااقااااا

یبار رفته بودم خونه بابام اینا

برگشتنی

داشتم خداحافظی میکردم 

با داداشم دست دادم گفتمش ســـلام😂

اونموقع هاهم که داداش کوچیکم تازه بدنیا اومده بود 

من دبستانی بودم

مثلا میخواستم قربون صدقش برم😁

هعی میگفتمش قربوووونم بررریییی😂😂😂

فقط دیدم مامان بابام رفتن رو ویبره و دلاشونو گرفتن😄

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

🤧🤧🤧

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوتین خوندم    

منم همینطور

ذهنم خیلی مریضه😅

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

سرکلاس زبان بودم استادم یه ربع بود ازم سوال میپرسید منم همینجوری را زده بودم بهش حواسم جای دیگه بود بیست دقیقه کلاس رفته بود همه ساکت اونم ساکت بعدش ه خودم اومدم همه زدن زیر خنده بعد گفت کتابت کو 

اومدم بیارمش بیرون از کیفم ریختمش رو میز معلمه بعد کتابم افتاد زمین اومدم بیارمش بالا کلم خورد به کله معلمه صندلی جلو جلو بودم کلاس هم کوچیک

آخرش زدم زیر گریه رفتم بیرون 

بنده خدا یه بار تو مغازه منو دید زد زیر خنده هر وقت میبینه منو می‌خنده 🤣🤣

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈
من سوتین خوندم    

خودش یه سوتیه😂

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
خخخ من خواستم مدل و رنگم بگم    

🤣🤣🤣🤣🤣

منم فک میکردم مثلا میخاد سایزشو بپرسه😅😅😅

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
یبار دستم خورد ویس رفت تو گروه خانوادگی ک ۶۰ تا مخاطب داشت .ویس چرت بود ب شوهرم میگفتم برو انور ...ب ...

اوه اوه😂

من تو دانشگاه با گوگل مپ دنبال  کلاس کارگاه بودم بعد وسط طبقه دانشکده وایسادم دیدم رو نقطه ابیم بعد این ور اون ور رو دیدم  دیدم وسط راهرو ام 

بعد عین اسکولا  هی چپ و راست میرفتم بعد می دیدم نه دقیقا رو مقصدم

اخرش همکلاسی زد پشتم گفت کلاس طبقه پایینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دلم میخواست خودم رو از پنجره راهرو پرت کنمااااا

اون روز سرما خوردبودم،حالم خوش نبود کلاااا