2777
2789
عنوان

با مردها شوخی میکنم ولی منظوری ندارم کلن اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 32 پست

من زیاد دیدم خانمای اینطوری. خصوصا اوناییکه فروشنده ان یا کاسب و بازاری هستن.‌من شخصا دوست ندارم شوخی و پرحرفی و راحتی بیش از حدشون با غریبه ها(خانم و آقا) رو.چیپه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من خانومی که خشک باشه اصلا خوشم نمیاد ازش حس بدی دارم 

باید اجتماعی و مناسب باشه رفتار ادم و کسی هم که خیلی میچسبه هم ازش بدم میاد 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

نه دیگ بد نیس اگ کسی مشکلی نداره بنظرم خوبه اجتماعی بودن

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

شوخ طبع بودن خیلی خوبه ولی اول اینکه خیلی ها ظرفیت ندارن و شکل دیگه ای برداشت می کنند منظورم اقایون هست متاسفانه. دوم اینکه همین اقایون که خوششون میاد در ظاهر از شوخی های شما عموما در باطن خانمهای متین و مودب را (منظورم خشک و خشن نیست البته ) ترجیح میدن که خط قرمز دارند و باید احترامشون را نگه داشت.

افسردگی میگیرم از اونام که مجلس دست منه  فکر کن حرف نزنم همه متوجه میشن یه چیزیم شده

تیپ شخصیتیته عوض بشو نیست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من یکی رو میشناسم که خیلی باهمه راحت بود منم میگفتم خوشبحالش که راحت حرفهاشو به همه میزنه بدون رودرو ...

راحتی منظورم این بود که خجالتی نیستم نه اینکه با اسم کوچیک صدا کنم

روابط عمومیم خوبه

شوخ طبع بودن خیلی خوبه ولی اول اینکه خیلی ها ظرفیت ندارن و شکل دیگه ای برداشت می کنند منظورم اقایون ...

متوجه هستم

میدونم چه جوری برخورد کنم

از اون دسته آدمام که خنده همیشه تو صورتمه و دوست دارم ارتباط داشته باشم

من مثل شما هستم ولی مذکر؛  نمیتونم شوخی نکنم دست خودم نیست گاهی

دقیقا دست منم نیست

برون گرا هستیم

راحت میخندیم

راحت هم گریه می‌کنیم 

تو بیان احساساتمون سخت نمیگیریم

من بیرون برج زهرمارم با آقایون اینجا ولی گاهی شوخی اینا میکنم فارغ از اینکه طرف چیه جنسیتش.مهم نیست ...

من اصلا به جنسیت آدما کاری ندارم 

دوست خوب میتونه مرد یا زن باشه