بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو فکرش بودم دوست داشتم بیارم ولی گفتن باید ۵ سال ازدواجتون بگذره ثابت شه مشکل دارید نمیتونید بچه بیارید و اینکه چیزی به نامش بزنید از من میشنوی خواستی بیاریم نوزاد نیار من همش میگفتم بچه خوبه فلان حتی از پرورشگاهم بیارم عزیزه ولی وقتی بچه ی خودم به دنیا اومد انقدر سختم بود که میگفتم چه غلطی کردم بچه دار شدم حالا فکر کن اون بچرو خودتم به دنیا نیاورده باشی البته الان پسرم زندگیمه
وا برعکس راحت تر میدن، اگه بچه داشته باشین بیشتر سخت گیری میکنن یاد این جمله افتادم به ...
واقعا حرف درستیه
تو این مملکت و با این وضعیت یه انسان بی گناه رو اضافه کنیم که چی بشه
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
اخه دوستم گفت بت اونایی که بچه دار میشن نمیدن کهه☹️☹️ اعصابم ریخت بهم
نه اینجور نیست...یوقت یکی دوس داره بچه بیاره بخاطره ثوابش ...پرورشگاهها از خداشونه...پس خاله من یه دختر ویه پسر داره مدتیه میگه میخوام از پرورشگاه بیارم یه بچه بزرگ کنم
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
اخه دوستم گفت بت اونایی که بچه دار میشن نمیدن کهه☹️☹️ اعصابم ریخت بهم
نه عزیزم این چه حرفیه یکی از دوستامون یه اقای جا افتاده تازگی ها به رحمت خدارفته ۲تا دختر از پرورشگاه اوردا ز زمان کودکی شون هزینه تحصیل و دانشگاه فرستادشون این دوتا دختر همراه مادرش بزرگشون کرد اقا هم مجرد بود دوتا دختراش هم اینقدر خوب هستن