2777
2789
عنوان

سردی پاها

16684 بازدید | 46 پست

سلام عزیزان دو هفته پیش اقدام داشتم ولی چند روزه مدام پاهام مخصوصا انگشتام یخ میزنه اصلا اینطوری نمیشدم قبلا ممکنه باردار باشم؟ کم خونی هم ندارم 

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

منم از همون ماه اول بارداریم پاهام  و دستام یخ بودتا اخرش خیلی سردم میشد

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هامنم‌پاهام همیشه سرده یعنی بدنم‌گرمه ولی پام که به یکی‌میخوزه میگع اخ وای چقدرپات سرده دختر

هرکارم‌کنم گرم‌نمیشه

کم‌خونیم ندارم

به نظرتون بابت چیه؟تنبلی تخمدان؟

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
یعنی ممکنه به همین زودی علائم باشه؟ نکنه دوباره پری بشم؟😭

انشالله که هست من خودم اینطور بودم بخدا

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
حتما بچتون هم دختر شد 

ن پسر یکی دیگه از اقواممونم همین طور هر دوات بارداریش پسر شد زنی که تو بارداری مدام گرمش بشه دختره

بجنون پسره؟

آره عزیزم  زنی که مدام گرمش بشه بچش دختره