2777
2789
عنوان

دلارا کوچولو

199 بازدید | 17 پست

همون دختری که زده بارون به اون صورت ماهات میخوند

اس ام یه همچین چیزی مبتلاست که پول کل داروهاش جمعا 3ملیارد میشه و عضله کم کم از کار میوفته

تا وقتی بچه.....

حمایت_از_دلارا_کوچولو#  

پیجی هست تو اینستا که کمپین از حمایتشه

هرچقدر میتونید پول واریز کنید براشون

خودم 400زدم براشون

همه بازیگرام زدم براشون انشالله خوب شه...

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌
سلام ببخشید که این سوال رو میپرسم فقط برای اطلاع خودمه پدر و مادرش نگفتن اگر خدای نکرده این پول کام ...

براش دارو میخرن

و امپول بزنن براش

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ میلیارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه جانم ۵۵ میلیارد

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
سلام ببخشید که این سوال رو میپرسم فقط برای اطلاع خودمه پدر و مادرش نگفتن اگر خدای نکرده این پول کام ...

تا حالا3ملیارد جمع شده

اگه بشه چهار ملیارد انشالله میخرن براش

۳ میلیارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه جانم ۵۵ میلیارد

هن؟کی گفته؟

چخبره

خوده مادره گفته انقدر جمع شده

هن؟کی گفته؟ چخبره خوده مادره گفته انقدر جمع شده

نمیدونم چقدر جمع شده من پول دارو رو میگم ۵۵ میلیارد میشه

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

پیج شاهین صمد پورو ببین قشنگ در مورد این بیماری توضیح داده متاسفانه با این دارو خوب نمیشن فقط مدت بیشتری زنده میمونن و زجر میکشن. با ۵۰ میلیارد میشه مشکل خیلی بچه های دیگه رو حل کرد. بازیگرا هم جو گیرن برا چشم هم چشمی حمایت میزنن.شبیه این بچه متاسفانه زیاده پولی هم جمع بشه باید بدن به یه ارگان خیریه نه شخصی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
میدونم  میگم اگر پول کامل جمع نشه تا زمانی که وقت دارن یا خدای نکرده اتفاقی بیفته برای بچه ای ...

فیزیوتراپی هاشو انجام میدن

داروهایی که بالای 1ملیونن میخرن براش

دکترام گفتن براش عملش پول میخاد

واسه همین دیگ...

میدونم  میگم اگر پول کامل جمع نشه تا زمانی که وقت دارن یا خدای نکرده اتفاقی بیفته برای بچه ای ...

فیزیوتراپی هاشو انجام میدن

داروهایی که بالای 1ملیونن میخرن براش

دکترام گفتن براش عملش پول میخاد

...

هافمن درمان قطعی نداره 

متاسفانه

هر چیزی هست فعلا در حد مقالاته 

توی کتابای تکست اصلی چیزی نیست براش جز اقدامات حمایتی و...

امیدوارم پشیمون نشید از کارتون😑 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎