2777
2789
عنوان

انگیزه

72 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من چند وقته انگیزه ام رو از دست دادم خیلی هدف دارم و براشون برنامه ریزی هم میکنم ولی بعدش انگار هیچی تو دنیا برام مهم نیست خیلی اذیت میشم الانم تو دوره ی مهمی از زندگیم هستم که باید برای آینده بهترم تلاش کنم به نظرتون چیکار کنم که یکم سرحال و باانگیزه بشم ؟

منم مث تو

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هی نشین که وای استرس دارم و فلان

حالا من نمیدونم منظورتون درس خوندنه با چیز دیگه

ولی وقتی من کنکوری بودم و استرس می‌گرفتم و حال خوندن نداشتم. هی خودخوری نمیکردم که وای. درسم موند و فلان. همون روزی که حال نداشتم تفریح میکردم. فیلم میدیدم. اهنگ گوش میدادم. میرفتم بیرون قدم میدزم. فک میکردم اصن کنکوری نیستم. بعد که حالم حسابی خوب میشد دوباره شروع میکردم با انگیزه میخوندم

به نظر من هی نشین که وای استرس دارم و فلان حالا من نمیدونم منظورتون درس خوندنه با چیز دیگه ولی وقت ...

منم دقیقا بعضی وقتا که حال ندارم میگم استراحت میکنم امروز رو ولی اصلا فرداش خوب نمیشه حالم حتی بدترم میشم 

مبارزه ی شیرین با تنبلی رو دان کن      صفحات ش خیلی کمه.    ولی اصل مطلبو گفته 

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.