یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مادرم بیمه قالی بافی بود الانم بازنشست شده.یعنی بخاطر بیماری خاص از کارفتادگی میگیره.فکر کنم اول باید قالی بافتن بلد باشین یا برید اموزشگاهها یاد بگیرید/بعد حتما بازدید میان و حتما باید تابلو فرش ببافین.از تامین اجتماعی میان بازدید
بازنشستگی بیمه قالیبافی شبیه تامین اجتماعییه؟ همون حقوق رو میدن
سلام
دوست عزیز بیمه قالیبافی کردی؟
چطوریه شرایطش
کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمیتوانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
فکر امسال ماهی ۹۰تومنه من ۶ماهه دادم ولی میشد ماهانه هم پرداخت کرد بازنشستگیش نسبت به تامین اجتما ...
بازم خوبه
الان من بخام بیوفتم دنبالش باید چیکار کنم؟
من استان قزوین هستم
میشه راهنمایی کنی
خیلی ممنونت میشم
کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمیتوانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
من نمیدونم در شهر من یه دفتری بود نمایندگی داشتن من رفتم اونجا قزوین رو نمیدونم
اسم اونجایی که رفتید چیه
من نمیدونم در شهر من یه دفتری بود نمایندگی داشتن من رفتم اونجا قزوین رو نمیدونم
برای یادگیری قالیبافی باید برم فنی حرفه ای مدرکشو بگیرم؟
منکه نمیخام حق کسی بخورم میخام واسه ایندم ی بیمه داشته باشم