2777
2789
عنوان

اونای که طلاق گرفتن

136 بازدید | 17 پست

اول ازهمه بگم من قصدم جدای نبوده ۱سالو نیمه ازدواج کردم اصن طعم خوشی زندگی مشترک نچشیدم چون اصن پیشم نبود وخیانتاش باخطای مخفی مشغول اینا بود وهزار چیز دیگه نمیدونم باوجود اون همه که منو بی ارزش کرد حالا که منم بریدم ولی هنوز دوسش دارم خیلی سخته طلاق چطور تحملش کنم 😞😢

منم عاشق شوهرمم هزارتا بلا سرم اورده بابلم دیگ نمیذاره زندگی کنم میگه جداشو طلاق سخته خیلی سخت

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضی وقتا دیگه باید پا پس بکشیم نمیشه که بشه😟

الان طلاق گرفتی

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

آخه دختر خوب وقتی بهت خیانت کرده اونم بارها و تو مدت کمی که داری باهاش زندگی میکنی یعنی چی؟

یعنی براش ارزش نداری پس تو چرا براش ارزش قائل میشی

درسته طلاق سخته و چیز خوبی هم نیست ولی گاهی وقتها بهترین کاره

برای خودت و جوونیت ارزش قائل شو

مگه چندسال جوونی

آیا میتونی تا آخر عمر با خیانت هاش،کنار بیای

به نظرم چون میترسی و شاید تنهایی و پناهی نداری ی همچین احساسی داری وگرنه خیانت به هیچ عنوان قابل بخشش نیست 

تهش هیچی نیست باور کن....
نه هنوز 

بچه داری

آخه دختر خوب وقتی بهت خیانت کرده اونم بارها و تو مدت کمی که داری باهاش زندگی میکنی یعنی چی؟ یعنی بر ...

نه پدر دارم نه مادر یه خواهر بردار دارم الان پیش اونام داداشمم کوچیکه ۱۴سالشه مفتکی باهاش ازدواج کردم گفت پول ندارم اون موقع هنوز مادرم بود گفت بعدا براش میخرم درکم کنید کسی نیس دستمو بگیره هیچکی راضی نبود نمیدونم منه احمق چطور راضی شدم بخدا وسایل خرید عقد لباسو اینام نخریدم گفتم اینا که خوشبختی نمیاره ولی اشباه کردم الانم به دومادمون گفته بیاد توافقی جدا شیم میخواد مفتکیم طلاقم بده

ن شکر خدا همیشه انقد بدبود باهام که میترسیدم بچه دار بشم فک کنم تنها کار مفید این زندگی مشترک همین ب ...

خوب خداروشکر خیالت راحته خودتی و خودت من ی دختر ی سالو نیمه دارم ولی بابام نمیذاره زندگیمو کنم میگه شوهرت ک تا یک نصفه شب خونه نمیاد پولم نمیاره کرایتونم من دارم میدم میگه طلاق بگیر ولی من بخاطر بچم نمیتونم 

نه پدر دارم نه مادر یه خواهر بردار دارم الان پیش اونام داداشمم کوچیکه ۱۴سالشه مفتکی باهاش ازدواج کرد ...

بله شرایط سخته

جایی رو داری که بعد طلاق بمونی؟

ولی مهریه رو بگیر ازش 

اموالی داره که ازش بگیری

تهش هیچی نیست باور کن....