2777
2789
عنوان

بیایین دلیل جدایی و کات کردنتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 53 پست
شک نکن همینه بی نهایت ب خدا امیدوارم 

بهم گفت می‌دونم بخشیده نمیشم اما برو تا خوشبخت بشم اگه بدونی چه زجری کشیدم من الان با قرص اعصاب یکم حالم خوبه جونم انگار داره بالا میاد خیلی ناراحت و دل شکسته ام خیلی .امیدوارم تقاص دادنشو ببینم فقط یه روز بیاد التماس بخشش کنه ...اما خیلیا دیدم تقاص ندادن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم گفت می‌دونم بخشیده نمیشم اما برو تا خوشبخت بشم اگه بدونی چه زجری کشیدم من الان با قرص اعصاب یکم ...

خیلی سخته میفهمم خدا کسیو اسیرعشق نکنه اگ کرد ب هم برسونتشون اما این ک قرص اعصاب میخوری اشتباهه فردا بدترین لطمع رومیخوری من تصمیم گرفتم رفتارمو عوض کنم ک اگ پشیمون شد دگ مهم نباشع توم پشیمون میشه میفهمه کسی اندازه تودوسشنداره سرش ب سنگ میخوره

خیلی سخته میفهمم خدا کسیو اسیرعشق نکنه اگ کرد ب هم برسونتشون اما این ک قرص اعصاب میخوری اشتباهه فردا ...

چه فایده داره نامزد میشه 

بدون قرص نمیتوم من ۲۰ سالمه از گریه زیر چشمام گود رفته چروک افتاده نابودم قرص میخورم که گریه نکنم حداعقل البته یکماه بیشتر نمیخورم

فلوکستین با دِز بالا

ضررداره دختری نخور بزن بیرون واسع خودت شرایط من ازتو بدتره اما هیچوقت بخودم نمیخام اسیب برسونم شایدحالم بدشه اذیت شم اماارزش داره حقمه ادم شم ک دل نبندم