2777
2789
عنوان

بیایین دلیل جدایی و کات کردنتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 53 پست
اسی بخت من هم تو تاپیکت باز شده  امیر ۱۲۳ درخواست داده ! 😅😂

😂

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه بعد از یک ماه دوری ی روز صب خانوادش سر زده اومدن خونمون خواستگاری. الانم ماه عسلیم 

خوش باشین ولی خودمونیما خیانت همه جا بد نیست ها امد نیومد داره😉😂

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
نامرد شدن عوضیا واگذارشون به خدا مطمئنم تقاص دل شکسته رو بد پس میدن

خیلی دلم شکستههه خیییلی حدواندازه نداره فکرکن زن داییش میدونست بامنه استوری عاشقانه هامو میدید اما بازم اومد همزمان ک بامن بود بردار زادشو رفیق طرفم کرد ب اونم نگفته بود بامنه ینی درحق من اون دختره م خیانت کرد

خیلی دلم شکستههه خیییلی حدواندازه نداره فکرکن زن داییش میدونست بامنه استوری عاشقانه هامو میدید اما ب ...

من چی بگم که بعد دوسال یهویی تموم کرد رفت داره ازدواج می‌کنه بهش گفتم نرو گفت نمیشه رفتم خاستگاریش آبروی دوتا خانواده وسطه ببین چقدر نامرد آبرو من که به خاطرش تلاش کردم و کل اقوام فهمیدن مهم نبود‌‌‌.... خیلی دلمو شکست نامرد واگذارش به خدا امیدوارم تاوان دادنشو ببینم