2777
2789
عنوان

اندام + عکس تار

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 150 پست
ممنون عزیزم عضله سازی روش مخصوص خودشو داره منظورم ورزشش هس باید مربی اینا داشته باشم؟؟؟  آخه می ...

ببین منم حلقه می زدم ازین ژله ایا هم دارم اما یه مشکل داره اونم اینکه شاید شکمتو اب کنه پهلوهاتو لاغر کنه اما به مرور زمان گودی کمر میاره ک اصلا استایل رو جذاب نمی کنه 

اگ مربی داشته باشی بهت رژیم بده ک عالیه اگر نه هم ک تو گوگل بزن میاد در اصل باید فقط پروتیین بخوری. مغزیجات گوشت سفید ماهی و سینه مرغ صبح ارده شیره یا عسل. تخم مرغ ابپز بهتره ک فقط سفیده میل بشه. تو گوگل بزن تمرینات فول بادی یا مریم کریمی توی یوتیوب بزن با تمرینات اون میتونی عضله بسازی

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره با حلقه و اینکه صبحانه همیشه چای شیرین یا مربای هویج میخوردم حتی عصر هم شیرینیجات میخوردم شیرینی ...

منظورم اینه صبحانه که شیرینیجات میخوردم و حذف کردم بجاش تخم مرغ آبپز یا عسل و خرما و کشمش و اینا میخورم

سلام من از این حلقه ژله ای ها دارم ولی خیلی درد میگیره بعدش ک حلقه میزنم به طوری که شاید تا یک هفته ...

اره اولش اینطوری بود باید ادامه بدی اما حلقه رو آروم میزدم یه هفته ای خوب شد 

با 35 روز حلقه زدن روزی سه بار هر بار 20 دقیقه

من قبلا بلد بودم الان یادم رفته ، بعد کمردرد نشدی ؟ عوارضی نداشت؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه