2777
2789
عنوان

اندام + عکس تار

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه حالا هی میان میگن کورتون داره میکشت میمیری والا من چن ساله خوردم نمردم ساااااااالممممم در خدمت ...

ایول من دوس دارم صورتم کمی تپل بشه.چند خریدی؟از داروخونه؟قرصه؟کی میخوری؟ببخشدا😙

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
برای حدود ی سال پیش یا بیشتر الان لاغر کردم

چه قشنگ.همینجوریم خیلی خوب بودی.الانونمیدونم.ولی همین‌۶۵ کیلوهم‌عالی بود

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

مثلا روی ۴۷/۴۸ به نظرم عالی میشی عزیزم ولی در کل به نظر من هرچی لاغر تر قشنگ تر 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.