2777
2789
عنوان

چرا وقتی جنبه ندارین

223 بازدید | 12 پست

چرا وقتی جنبه شنیدن نظر مخالف ندارین، تاپیک میذارین و نظر میخواین؟!

اومده حرفشو زده و بعدهم تاپیک رو قفل کرده، بعدم میگیم چرا وضع همچینه؟

خب این سطح تعاملته با اجتماع، انتظار چی داری از تعاملت با زندگی؟

@taranom98  

چی شده

کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرش .....ولی آهسته میگویم خدایا بی اثر باشد                                                                                                                                                                                      {{ هدف زیاد دارم واسه رسیدن بهشون یه صلوات مهمونم کن بزرگوار }}

ببین نظر تا نظر داریم بعضی ها هستن توهین می کنن😑

فحش می دن و از کلمات زشت استفاده می کنند

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب شاید از تاپیکش پشیمون شده 😐چرا به همه چی گیر میدین

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
نه دیگه پشتش یه تاپیک دیگه زده عین همون باز هرچی خواسته گفته و قفل کرده

بیخیال عزیزم هر که خود داند و خدای دلش 

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

اولت من برای این طرز فکرت و زود قضاوت کردنت شدیداااااا متاسفم 

بهتره خیلی رو خودتون کار کنید 

چون من ترسی ندارم تمام حرفام هم زدم ولی چون دیشب میخواستم بخوابم و امروز هم مهمون دارم و وقت نمیکردم جواب بدم  قفل کردم 

الان هم باز کردم بفرمایید جواب بدید 

من نطرهام کاملا منطقی بود ترسی ندارم !!!!!!!!!

تازه چند تا تاپیک دیگه زدم که بیشتر تو اون تاپیک نظر بزارن

اولت من برای این طرز فکرت و زود قضاوت کردنت شدیداااااا متاسفم  بهتره خیلی رو خودتون کار کنید&n ...

برخورد شما و نوع پاسخ دهی هاتون مناسب نبود بزرگوار

علاقه ای به ادامه بحث ندارم ولی قفل کردن تاپیک اونم زمانی که خودتون جواب دادین بنظر جالب نیست اگر قرار به قفل کردن بود، قبل از پاسخ دهی بود بهتر نبود؟

چون ادم راه به راه تاپیک های قفل شده رو نمیره نگاه کنه باز شدن یا نه

به هر حال قصد دعوا نداشتم، عذر خواهی میکنم