2777
2789

رنگ پوست مامانم گندمی متوسط و بابام گندمی روشن ولی رنگ پوست من سبزه تیره شده 

از بچگی اینطوری نبود به مرور زمان این شکلی شد 

الان تو آینه در

رنگ پوستم رو دیدم که کدر شده و پر لک و جوش زیر پوستی و مخصوصا پیشونیم تیره و سیاه شده 

آیا یبوست باعث سیاه شدن و تیرگی پوست میشه چون دستامم پر لک ریز و سیاه شده قبلا اصلا اینجوری نبود 

گندمی بود

ایبروگل بهترین چیزه

بنظرم ممکنه چون یبوست مادر مریضی هاست

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه یبوست چای کوهی ۲   ۳روز دم کن بخور از عطاری بخر ودویدن هم خوبه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

منم چندسالع درگیرمکسی چیزی گفت لایکم کنید😞

عزیزم ناشتا آب ولرم بخور تونستی خاکشیرم بریز توش 

خیلی تاثیر داره خوب میشی 

شربت لاکسی ژل بخر هر روز بخور ، یه‌روز در میکنم جوابه 

انشالله زود خوب شی 

اسی امتحان کن 

الله برایم کافیست

راه اصلی درمان یبوست کمک کردن به روده با رعایت غذا خوردنه

صبح ناشتا یکی دو لیوان آب ولرم بخور 

آب توی طول روز زیاد بخور 

میوه و سالاد تو برنامه‌ت باشه 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

نمیشه به قطعیت گفت 

برین متخصص داخلی و گوارش 

تنبلی روده ندارین؟ 

ممکنه لک و.. از کبد باشه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد