2777
2789

بابا من ۱۹ سالمه فقط فامیل گرامی وا بدین تورو خدا ...

حالا جالب اینجاس دختر و‌پسر بزرگتر از من مجرد تو فامیل به تعداد فراوان ریخته از اونا قطع امید کردن دیگه پیله کردن به من

اون وقت منی که هنوز خودمو ۱۲ ساله می دونم واقعا نمیدونم چه واکنشی باید نشون بدم به حرفاشون😂

بخند 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا ک این واژه هارو برای خودتون همجنساتون بکار نبرید و مردهارو پرو و وقیح اعتماد ب سقف نکنید ک فک کنن تنها راه نجاتتون و سعادتتون وجود ایناس! دوما ب فامیل بگو وضع زندگی و شوهرای شمارو دیدم  پشیمون شدم از زندگی مشترک 

اوسگلشون کن خوش بگذرون ازدواج نکنی ااا

بابا میگم که من خودمو بچه می دونم در این حد که جتی به نظرم شوخیشم زشته

ولی اینا خیلی جدی بهش اشاره می کنن و خب یکی دو بار انسان میگه فانه‌از اون‌به بعد دیگه‌واقعا اذیت میشه

واقعا نمیفهمم ازدواج کردن یا نکردن دیگران چه تاثیری داخل زندگی بقیه داره

گه خوری و فضولی جالبیش اینه همین ادما شوهرت بد از اب در بیاد گیر کنی میگن میخواستی شوهر نکنی مگه چاقو زیر گلوت بود ب هرکی هرکی بله گفتی!! یا طلاق ک بگیری همشون ازت فاصله میگیرن انگار ایدز داری!،

درکت میکنم اسی

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اره خوب

بعدم میگم بابا من اصن نمی خوام شوهر کنم دست از سرم بردارین بدم میاد از ازدواج 

همشون بلا استثنا میگن اینتیی که این حرفارو می زنن خودشون اول همه شوهر می کنن💀😐😂

عزیزم اینا ول کن نیستن:

چرا دانشگاه نمیری؟ 

چرا فلان رشته نرفتی؟ 

چرا شوهر نکردی؟ 

چرا بچه دار نمیشین؟

چرا یه دونه بچه دارین یکی دیگم بیارین

چرا تو این وضع اقتصادی بیشتر از یدونه بچه آوردین؟ 

چرا کوفت چرا درد چرا مرضضضض و....... 

تمومی نداره این حرفا

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜