2777
2789

بستگی ب مردش داره

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضیا دوست دارن از جمله من 

من نهایت بتونم یه ماه خونه باشم ! بعدش دیگه فکر میکنم به درد نخورترین آدم دنیام

شوهرمم که کلا دوست داره من فوق مشغول و فوق موفق باشم 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

من ۱۶ سالم‌بود ازدواج‌کردیم اره دوس داره درس بخونم میگه وقتی درس میخونی اخلاقات خیلی بهتره😂😂الان ۲۲ سالمه و ترم اخر کارشناسیم

کارم فقط تدریس دوس‌داره

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

من تجربه خودمو بگم به نظر من خیلی خوبه که زن استقلال مالی داشته باشه. من به خاطر یه مشکلی مجبور شدم قبل عقد کارمو ول کنم ولی الان دوباره فکر اینم که کار کنم و شوهرمم خیلی ساپورت میکنه چه بخوام کار کنم چه بخوام بمونم خونه. 

من مجردم ولی یکی از شر ط های اصلیم واسه ازدواج گرفتن حق کاره

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

من دوم دبیرستان که تموم کردم عروسی کردم 

بعد شوهرم کمکم کرد و درس خوندم و دانشگاه فرهنگیان قبول شدم

الان یسال دیگه دارم که تموم کنم

و فکر می کنم که چقدر خوب شد درس خوندم و شاغلم از نظر مالی هم یکم مستقل شدم