2777
2789
عنوان

‌ی ثوابی بکنین تجربه دفع بقایا سقط

105 بازدید | 14 پست

خواهرم جنینش توشکم تشکیل قلب نداد وسقط شد متاسفانه 😞اینو تو سونو نوشته چیکارکنه دفع بشه دکتر دارو داد خورد سقط شد ولی بقایا مونده به این اندازه دوران شیردهی هم هست زعفران اینا بخوره مشکلی نیست تحربه ای دارین دریغ نکنین خواهشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون هورمونها رو حسابي به هم ميريزه يه دارو مخصوص دفع بقايا هست من اونو استفاده كردم كامل دفع شد

دکتر داده بهش ولی خونریزی نداره هیچی حتی لک شدیدا خونریزی کرد یهو قطع شد

دکتربایدقرص بده،اسم قرص یادم نیس  اون قرصوبخوره،رحمش منقبض میشه همزمان فعالیتم داشتهباشه،خصوصا ...

تاثیر نکرد بنظرم طب سنتی بره بهتره.  اینقدر رفته سونو دکتر اعصابش بهم ریخته درد سقطش یادش رفته تواین کرونا هی بری بیمارستان فاجعه ست

دکتر داده بهش ولی خونریزی نداره هیچی حتی لک شدیدا خونریزی کرد یهو قطع شد

چه دارويي استفاده كرد؟ قرصي كه واسه سقط استفاده ميشه با قرص دفع بقايا جدا زد 

خواستي فردا بپرسم اسم قرص بگم 

خواهشن بگو طبق نظر دكتر اقدام كنه و كامل دفع بشه 

كوچكترين بقايا باعث چسبندگي و مشكلات بعدش ميشه 

چه دارويي استفاده كرد؟ قرصي كه واسه سقط استفاده ميشه با قرص دفع بقايا جدا زد  خواستي فردا بپرس ...

نمیدونم اسم قرصش چی بوده ولی برا بقایا رفته بود بخدا تو این اوضاع فاجعه هرروز بیمارستانه میترسه ازکرونا بچه کوچیک داره

نمیدونم اسم قرصش چی بوده ولی برا بقایا رفته بود بخدا تو این اوضاع فاجعه هرروز بیمارستانه میترسه ازکر ...

آره حق داره بيمارستان خوب نيست مطب بهتره 

من فردا اسم قرصي كه استفاده كردم ميپرسم ميگم 

يادمه منم اول كامل دفع نشد مجدد چندتا قرص ديگه از همون داد خوردم بعدش رفتم سونو اينقدر با فشار دستگاه رو تنم ميكشيد كه همينكه از جام بلند شدم دفع شد