خانومایی که بچه اتیسم دارید لطفا بگید بچتون یکسالگی چه کارهایی میکرد میخوام بدونم علائمش تو یکسالگی هم هست بچه هاتون یکسالگی چکار میکردند که مربوط به اتیسم بود خواهش میکنم بگید خیلی نگرانم
به چرخ و چیزایی که میچرخه علاقه دارن مثلا مدتها به ماشین لباسشویی در حال کاز کردن نگاه میکنن
بچت چه علائمی داره؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یکی از بچه های فامیلمون اتیسم داره مامانش میگفت عکس العملش خیلی کند بوده یا اصلا هیچ کاری نمیکرده مثلا میگفته کنترلو بده بچه نگاه نمیدونسته چیه البته بزرگ تر از ۱سال بوده
یا مثلا تو حرف زدنش مشکل داشته خیلی کم حرف میزده کلا چند تا کلمه میگفته
از سارا مامان امیرپرهام بپرس اینطور که من خوندم به اسمشون واکنش نشون نمیدن ارتباط چشم ...
صداش میکنم نگا میکنه مثلا توپ بازی میکنه توپو پرت میکنه سمتم الان یکسالشه ولی هنوز بدنش استحکام سرپا وایسادنو نداره کامل مثلا میگم دستتو بده بمن هر چی میگم نمیده ولی میگم دست بزن دست میزنه میگم اسباب بازبتو بزار تو سبد هرچی نشون میدم اینکارو نمیکنه میکوبشون بهم با تکونشون میده میگم بیا میا د ولی ارچیزی بهش میگم فقط نگام میکنه انگار نمیفهمه ارتباط چشمی داره ما ما دد ب ب مبگه و فقط به خودمون لبخند میزنه ولی نه پامیشه سرپا و وایسه نه بیشتر چیزا رو تنگار نمیفهمه
صداش میزنی توجه نمیکنه؟ تاخیر در تکلم داره؟ ب چشمات نگاه میکنه؟
تکلم که هنوز یسالشه فقط دد ب ب م م اَبَ اینارو میگه نگا میکنه به چشمان ولی برا هیشکی نمیخنده فقط برا خودمون دوتا میخنده و اینم بگم ما زیاد با کسی رفتو امد نداریم سبک زنوگیمون یجور همش بیشتر تنهاییم خونه