2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هرچی خواهرم گفت

297 بازدید | 14 پست

خواهر شوهرم خانم خوبیه ولی نمیدونم دوتا برادراش رو حرفش حرف نمیزنه یعنی با اینکه ایدهاش مسخرس و .. برادراش میگه اره همین درسته 

مادرشوهرم میخواد از کربلا بیاد به شوهرم‌میگم برو گل طبیعی بگیر ببر، خواهر شوهرم میگه‌نه پرچم چاپ کنید میگم وا کی دیگه پرچم چاپ میکنن 

شوهرم میگه خواهرم درست میگه میرم پرچم مینویسم الان مادر شوهرم بار ۵ هست که میره کربلا 

از دیشب نه باهاش صحبت میکنم نه کنارشم گفتم تو که‌میگی خواهرم خواهرم برو ازاین ببعد پیش خواهرت 

اصلا اهمیت نداد گرفت خوابید 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

خب تو این موارد خواهرش بهتر رسم و رسومشون رو میدونه

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

دهن بین 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوعی نیست که برای شما ناراحت کننده باش بزار هر کاری دلشون میخاد بکنن مادراوناست

درسته‌بمن مربوط نمیشه‌ولی اخه کی دیگه پرچم‌مینویسه ؟

اینکارا قدیمی و بیکلاسه

خوب اشتباه کردی برا بار 5 گل هم نمی‌خرند

چرا کاسه داغ تر اش شدی هرکار خواست خودش برا مادرش بن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب اشتباه کردی برا بار 5 گل هم نمی‌خرندچرا کاسه داغ تر اش شدی هرکار خواست خودش برا مادرش بن

میدونی منم گفتم واس بار پنجم هیچی نگیر 

گفت نه‌ مادرمه رفته کربلا مگه میشه

موقعی که من زایمان کردم شوهرم دوتا باکس گل کرفت یکی طبیعی یکی مصنوعی همراه یک النگو مامانش میگفت وااا چرا گل گرفتی واسش بسش بود النگو الکی پسرم پولتو حیف کردی اینارو میندازه دوره 

درسته‌بمن مربوط نمیشه‌ولی اخه کی دیگه پرچم‌مینویسه ؟اینکارا قدیمی و بیکلاسه

من خونواده شوهرم گیج بازی در میارن میشینم کنار میخندم والا چه کاریه اعصابموخراب کنم

میدونی منم گفتم واس بار پنجم هیچی نگیر گفت نه‌ مادرمه رفته کربلا مگه میشهموقعی که من زایمان کردم شوه ...

اصلا شما یاد بگیر هیچی نگو برا خانوادش ازتون هم پرسیده بگو من حرفی بزنم که فایده نداره برو بین فلانی نظرش چیه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)