2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه اتیسم دارن لطفا بیاید کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 26 پست
تکلم که هنوز یسالشه فقط دد ب ب م م  اَبَ اینارو میگه نگا میکنه به چشمان ولی برا هیشکی نمیخنده ف ...

سبک زندگیتون رو بخاطر بچه ت تغییر بده حداقل یکی دوتا بچه کوچیک فامیلو بیار باهم بازی کنن خودت بازی کن 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نیست تورو خدا اونایی که تجربه دارن بگن من خیلی نگرانم وقتی بچتون یسالش بود چه علائمی داشت 

ببیم من معلم بچه های اتیسمم ولی تشخیصش با من نیست میترسم اشتباه راهنماییت کنم،،اون پیج رو فالو کن خیلی ب دردت میخوره

کسی نیست تورو خدا اونایی که تجربه دارن بگن من خیلی نگرانم وقتی بچتون یسالش بود چه علائمی داشت 

رو چ حسابی میگی شاید اتیسمه؟؟؟

صداش میکنم نگا میکنه مثلا توپ بازی میکنه توپو پرت میکنه سمتم الان یکسالشه ولی هنوز بدنش استحکام سرپا ...

اتیسم شرایطش خیلی خاصه فکر نکنم بچه تون اتیسم باشه

رو چ حسابی میگی شاید اتیسمه؟؟؟

خب  اخه مثلا هر چی میگم دستتو بده من اینکارو نمیکنه  ولی مثلا بهش میگم دست بزن دست میزنه یا مثلا باباش پیشونیشو میچسبونه به پیشونیش اونم اون کارو میکنه یا میگم اسباب بازیتو بنداز تو سبد هرچیم بهش نشون میدم اینکارو نمیکنه  اخا رفتم بهداشت یه فرم دادن  که سوالاتی داره کارای داخل فرمو بچه من نصفشو انجام میده بخاطر این میگم اتیسم وقتی یچیزی بهش میگم  انگار نمیفهمه همینجور زل میزنه بهم 

خب  اخه مثلا هر چی میگم دستتو بده من اینکارو نمیکنه  ولی مثلا بهش میگم دست بزن دست میزنه ی ...

رفتار کلیشه و تکراری دارن بچه های اتیسم حالت بال بال زدن دارن،،،تو چشمت نگاه نمیکنه بلد نیست با همسنش بازی کنه تکلمم تاخیر داره،،،بنظرم بچه ی شما رو نمیشه گفت اتیسم،،،مراکز تشهیص اتیسم خیلی کمک کننده س شما هر چه زودتر متوجه بشید بیشتر میتونید بهش کمک کنید