2777
2789
عنوان

میخوام به خاطر تنهایی ازدواج کنم

154 بازدید | 15 پست

خیلی تنهام.خیلی.خونوادم و فامیلامون صمیمی نیستن.هیچ دوستی ندارم.سال تا سال کسی رو نمی بینم.کرونا هم تموم نمیشه به این زودیا.تصمیم دارم نامزدی شم.امیدوارم که تنها تر از قبل نشم😞

پ ن:شهرمون کوچیکه هیچ امکاناتی نداره.جا برای تلاش و کار هم نداره.حتی کلاس هم برگزار نمیشه.دانشگاه هم که رو هواس😩

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

ایشالا ی درستش گیرت بیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخواه. همین بای

چرا

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
ازدواج تنهاييت رو كم نميكني وقتي با خودت تنهايي

🙁

چند سالته؟؟ مگه خواستگار داری الان؟؟

21.اره

چرا

ازدواج از روی احساس ترد،تنهایی،فرار از خونه،نگرانی از نداشتن شوهر و.... ازدواجیه که اخر سر فقط پشیمونی میاره.

راه حل نیست.مطمعن باش.ازدواج شرایط میخواد ک متاسفانه خیلیا نمیدونن و هیچیکم نمیگه..تو دنیای رمان زندکی نمیکنیم یکی بیاد زندگیمونو زیر و رو کنه و بشیم سیندرلا..

سعی کن یه کار دیگ بکنی..مطالعه کن.حرف بزن با خونوادت.از فضای مجازی دور شو ی مدت زندگی کن تو حقیقت..

Forever,we are young💜
21.اره

بنظرت تنها راه از تنهایی در اومدن ازدواجه؟؟

من ۲۲سالمه ولی اصلا به ازدواج فکر نمی کنم و بیشتر رو درس وهدفم تمرکز دارم .

البته زندگی خودته عزیزم هرجور دوست داری تصمیم بگیر ولی حواست باشه از چاله نری تو چاه

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
ازدواج از روی احساس ترد،تنهایی،فرار از خونه،نگرانی از نداشتن شوهر و.... ازدواجیه که اخر سر فقط پشیمو ...

ازدواج اخرین راهیه که میخوام امتحان کنم.خسته شدم دیگه

بنظرت تنها راه از تنهایی در اومدن ازدواجه؟؟ من ۲۲سالمه ولی اصلا به ازدواج فکر نمی کنم و بیشتر رو در ...

منم درس میخونم ولی واقعا تتهایی کلافم کرده

چرا تنهایی؟

خونوادم صمیمی نیستن.بابام خیانت کرد تو خونه مون کسی کاری به کار کسی نداره.با فامیل قطع ارتباط کردیم و ...