ی مقاله درباره ی رشته ات تدی یه مجله ی ایرانی بنویس. مثلا درباره ی کودک و اینترنت اینا مورد علاقه ی آموزش و پرورش هم هست بعد بگو دغدغه ام هم بود رفتم سمتش
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
عزیزم بهترین دانشگاه با بهترین معدلم درس خونده باشی پشتکار نداشته باشی فایده نداره شاگرد اول مدرسمون که همه امید مدرسه بود شده منشی دکتر اونوقت من که درسم متوسط روبه پایین بود بدون هیچ پارتی شدم معاون بانک فقط و فقط به خدا توکل کن آزمون استخدامیارو شرکت کن و حسابی بخون از شکست هات ناانید نشو من 4سال خوردم زمین و بلند شدم تا بالاخره شد
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
هیچی ندارم😢 بخدا دلم واسه مامانم میسوزه همه دخترای فامیل تو ی اداره ایی بیمارستانی ارگانی جایی است ...
ولا عزیزم شرایط منم دقیقا مثل توئه، حالا خوبه شما تو دانشگاه دولتی درس خوندی شهریه ندادی،من هرترم باید کلی شهریه میدادم ،آزمون استخدامی شرکت کردم خیلی تلاش کردم ولی هیچی به هیچی،چند وقت پبش بابام گفت این همه شهریه پرداخت کردم آخرش هیچی نیستی،متاسفانه دختر سرزبون داری نیستم دنبال کار آزاد برم ،اعتماد بنفسمو از دست دادم
بند پ خوبیش اینه که نه رشته مرتبط میخواد نه باید آزمون بدی
خب امثال ماها که بند پ نداریم بند خ رو داریم به خدا توکل کن پشتکارم داشته باش مطمئن باش مطمئن باش موفق میشی😍
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم